ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ


Μακάρι να μην επιβεβαιωθεί το ακραίο σενάριο….

Πρόκειται για μία γυναίκα 27 ετών από την Πολωνία που εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού και ύστερα από μία νυχτερινή έξοδο με μία παρέα χάθηκαν μυστηριωδώς τα ίχνη της.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας Κω για τις μυστηριώδεις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε μία 27χρονη κοπέλα από την Πολωνία που εργαζόταν ως υπάλληλος σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μαρμάρι.

Την Τρίτη 13 Ιουνίου έγινε δήλωση εξαφάνισης στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας από τον ομοεθνή σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς πως εκείνη τον κάλεσε στο τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ και του είπε πως αφού θα σχολούσε από την εργασία της θα έβγαινε έξω για ποτό με μία παρέα και θα την επέστρεφαν εκείνοι στο σπίτι κάτι που δεν συνέβη.

Μάλιστα όπως είπε στους αστυνομικούς ο ίδιος, η κοπέλα τον κάλεσε πιο αργά το βράδυ μεθυσμένη και του ζήτησε να πάει να την πάρει εκείνος από ένα σημείο, στο οποίο όμως δεν την βρήκε και το τηλέφωνό της έκτοτε ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα το πρωί να πάει να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία φοβούμενος τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο στίγμα της κινητής τηλεφωνίας έδειξε διαφορετικό σημείο από το ραντεβού που είχε δώσει με τον Πολωνό σύντροφό της και έτσι ο φίλος παραμένει στο Τμήμα για διευκρινήσεις.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της παρέας όλοι τους από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι εντοπίστηκαν και εξετάζονται και οι οποίοι ισχυρίζονται από την πλευρά τους ότι επειδή μέθυσε την άφησαν και έφυγαν.

Καθώς η υπόθεση προκαλεί έντονες υποψίες στις Αρχές για κάτι ενδεχομένως χειρότερο από μια εξαφάνιση, όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα παραμένουν στο Τμήμα και εξετάζονται, μέχρι να διακριβωθεί τι έχει συμβεί με την 27χρονη κοπέλα.

 

 

 

                Πηγή – πληροφορίες: https://aegeanews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ