ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ – ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ, ΑΚΟΜΗ, Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

 

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει- προς το παρόν- είναι η αρπαγή της κοπέλας – Κρίθηκε και ύποπτος φυγής – Δεν του έχει αποδοθεί, ακόμη, η κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω, ενώ κρίθηκε και ύποπτος φυγής.

Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, επιμένοντας στην αθωότητά του και ισχυριζόμενος ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Τι υποστήριξε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές έδωσε εξηγήσεις, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που διορίστηκε από το δικαστήριο, Ζαφείρη Δρόσο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 32χρονος επέμεινε στην αθωότητά του, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα.

Επίσης, υποστήριξε ότι μετά τη συνάντησή τους στο σούπερ μάρκετ, την προηγούμενη Δευτέρα, έφυγε μαζί της με τη μηχανή του για το σπίτι του. Η κοπέλα κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί και του ζήτησε να πάει τουαλέτα στο σπίτι του. Όταν έφυγαν από το σπίτι ο Μπαγκλαντεσιανός την άφησε -όπως υποστηρίζει- σε ένα άλλο κεντρικό σημείο για να φύγει μόνη της.

Από την πλευρά του, ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, έχει αναφέρει ότι «όντως έγιναν έτσι τα πράγματα» και ότι όταν γύρισε στο σπίτι, την άλλη μέρα, είδε τον 32χρονο αναστατωμένο και γεμάτο χώματα. Επίσης ο συγκάτοικος του 32χρονου έχει πει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.

Δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας από την οικογένεια της άτυχης Αναστάζια

Στο μεταξύ, δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας έκανε η οικογένεια της άτυχης Αναστάζια δια του δικηγόρου της, Δημήτρη Δρόσου.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο κ. Δρόσος εξήγησε πως οι συγγενείς της 27χρονης Πολωνής, «περιμένουν τα αποτελέσματα όλων των εργαστηριακών εξετάσεων και την ιατροδικαστική ώστε να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί με την κοπέλα. Είναι μία υπόθεση η οποία είναι ανοικτή, γιατί σήμερα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, απολογήθηκε για αρπαγή και αναμένουμε να αποδοθούν και άλλες κατηγορίες σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλον τυχόν εμπλέκεται» δήλωσε στη «Ροδιακή» ο δικηγόρος υποστήριξης της κατηγορίας.

Από ασφυξία πέθανε η Αναστάζια

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η Αναστάζια πέθανε από ασφυξία ενώ στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα της άτυχης κοπέλας με τον σύντροφό της.

Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει.

Μάλιστα, ήδη βγήκε το πρώτο DNA που ταυτοποιεί τη σορό ενώ την Παρασκευή αναμένεται το αποτέλεσμα που θα δείξει τον δολοφόνο.

Στην Πολωνία θα μεταφερθεί η σορός της 27χρονης Αναστάζια, ενώ η μητέρα και ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας αναχώρησαν ήδη για Πολωνία, για να «ετοιμάσουν τα της ταφής της», όπως ανέφεραν.

 

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://aegeanews.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ