ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ


Απόπειρα αρπαγής του ανήλικου παιδιού της από άνδρα στην Κω, κατήγγειλε μια 38χρονη υπήκοος Αλβανίας. Ειδικότερα, στις 13/06 το πρωί η 38χρονη μητέρα κάτοικος Κω, μετέβη στην Αστυνομία και υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστου δράστη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, περίπου στις 08.30 το πρωί η ανήλικη διερχόταν από την οδό -Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών οπού και την πλησίασε άγνωστο άτομο πιθανόν Πακιστανικής καταγωγής.

Ο άγνωστος της ζήτησε να τον ακολουθήσει και όταν αυτή αρνήθηκε, εκείνος την τράβηξε βίαια από το χέρι. Σύμφωνα με την ανήλικη ο δράστης τράπηκε σε φυγή όταν διερχόμενος τουρίστας επενέβη για να βοηθήσει την ανήλικη.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

 

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://aegeanews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ