ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ


Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Καλαμάτας – Σπάρτης (22ο χλμ.). Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο οδηγός οχήματος, υπό συνθήκες που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί από την πορεία του και να καταλήξει αναποδογυρισμένο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική από το όχημα απεγκλωβίστηκε ένας τραυματισμένος επιβάτης, ενώ στο σημείο του ατυχήματος επιχείρησαν 8 Πυροσβέστες με 4 οχήματα.

                 Πηγή – πληροφορίες: ertnews.gr

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ