ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ DEBATE ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ – ΔΕΝ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ


Στη ματαίωση της σημερινής τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων, λόγω του τριημέρου πένθους που κηρύχθηκε εξαιτίας της ναυτικής τραγωδίας, ανοιχτά της Πύλου.

 

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της τηλεμαχίας με αποτέλεσμα αυτή να είναι στον «αέρα». Σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης, η ΝΔ πρότεινε το Σάββατο, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ την Κυριακή, ενώ η Ελληνική Λύση δεν είχε πρόβλημα με καμία ημερομηνία.

 

 


                Πηγή – πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ