ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 19ΧΡΟΝΗ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ


Ο 33χρονος ακολούθησε την κοπέλα στις τουαλέτες του μαγαζιού όπου διασκέδαζε όταν της επιτέθηκε

Κατά τις πληροφορίες, το αδίκημα σύμφωνα με την καταγγελία έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (17/07/2023), όταν η 19χρονη ημεδαπή κοπέλα διασκέδαζε σε μαγαζί στην περιοχή Τιγκάκι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, περίπου στις 03:00 ο 33χρονος δράστης την ακολούθησε στην τουαλέτα και προχώρησε σε βίαιες χειρονομίες σε βάρος της. Συγκεκριμένα, προσπάθησε να της ανοίξει το πουκάμισο και δεν την άφηνε να αποχωρήσει από τις τουαλέτες με σκοπό την ερωτική πράξη παρά τη θέλησή της.

Η κοπέλα αφού κατάφερε να ξεφύγει απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές, και άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κω συνέλαβαν λίγο αργότερα -γύρω στις 04:00- τον Παλαιστίνιο που επιχείρησε να τη βιάσει.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

 


Πηγή – πληροφορίες: http://aegeanews.gr/featured/485644/kos-synelifthi-palaistinios-pou-apopeirathike-viasei-19chroni-nychterino-magazi-sto-tigkaki

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ