ΠΑΜΜΕΣΗΝΙΑΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ» ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΤΡΕΔΩΝ ΣΤΟ 2ΕΥΡΩ ΤΟΥ 2024.

          ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε εμπράκτως τη Μεσσηνία μας! Να καταθέσουμε προτάσεις, ώστε να ενισχύσουμε τους δεσμούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας με την ομογένεια και να προβάλλουμε την ιστορία της, στηρίζοντας με ψήφισμα το εγχείρημα της Νομισματικής απεικόνισης της Ορκωμοσίας των Ντρέδων, στο 2ευρω του 2024.

Η Παμμεσσηνιακή Ένωση Αθηνών θα συμμετέχει ενεργά στην παμμεσσηνιακή συνάντηση που συνδιοργανώνουν η Μεσσηνιακή Αμφικτιονία και η Συντονιστική Επιτροπή Νομισματικής Απεικόνισης Ορκωμοσίας Ντρέδων.

Στην κοινή μας προσπάθεια. Ευπρόσδεκτοι, φυσικά, είναι και όσοι θέλουν να στηρίξουν τον τόπο μας, χωρίς να είναι μέλη κάποιας ένωσης ή συλλόγου.

Ραντεβού λοιπόν την, Πέμπτη 6η Ιουλίου 2023, στις 19:30 στο Αμφιθέατρο "Μιλτιάδης Έβερτ" της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων,  Πειραιώς 100!

Σας καλούμε και περιμένουμε ολα τα Μέλη της Παμμεσσηνιακής Ένωσης Αθηνών σε Παμμεσσηνιακή συνάντηση, στο Αμφιθέατρο "Μιλτιάδης Έβερτ" της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων,  Πειραιώς 100, την 6η Ιουλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30.

Σκοπός μας η ενδυνάμωση  των σχέσεων των μελών της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας και η κατάθεση προτάσεων για την «Ενίσχυση  των δεσμών με την ομογένεια»

Μετά το πέρας των εργασιών, θα ζητηθεί η έκδοση ψηφίσματος για το εγχείρημα της Νομισματικής απεικόνισης της Ορκωμοσίας των Ντρέδων, στο 2ευρω του 2024.





Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ