ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΕΟΣ: ΘΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ –ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ 20 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Τους 20 νυν πρόεδρους Κοινοτήτων του Δήμου Καλαμάτας παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού “Δημιουργική Πρωτοβουλία”, Θανάσης Βασιλόπουλος. Οι 20 πρόεδροι που τάχθηκαν στο πλευρό Βασιλόπουλου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Καλαμάτας. Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκλογές για τις Κοινότητες το 2019 είχαν γίνει με ανεξάρτητα ψηφοδέλτια και ξεχωριστή κάλπη από τις δημοτικές. Πλέον, η νομοθεσία έχει αλλάξει με τους υποψήφιους προέδρους των κοινοτήτων να ενσωματώνονται στον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου που επιθυμούν. Η παρουσίαση των 20 εν ενεργεία προέδρων, που συστρατεύονται στο πλευρό του Θανάση Βασιλόπουλου, έγινε στον 1ο όροφο του Platea, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

Βασιλόπουλος: “Προτεραιότητά μας η εξυπηρέτηση των αναγκών των Κοινοτήτων μας-Σχεδιάζουμε μαζί την επόμενη μέρα”

“Οι Κοινότητες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη λειτουργία του Δήμου μας.  Εφαρμόζουν την πολιτική που χαράσσουμε μαζί και λειτουργούν υπό τη σκέπη του Δήμου, σε πιο δύσκολες συνθήκες, μακριά από το κέντρο και τις υπηρεσίες, προσπαθώντας καθημερινά να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των συμπολιτών μας”, ανέφερε στην έναρξη της ομιλίας του ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

“Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, τοποθετήσαμε ψηλά στις προτεραιότητές μας την ανάπτυξη συνεργασιών με τους Προέδρους και τα Συμβούλια των Κοινοτήτων. Σεβαστήκαμε το ρόλο τους, το θεσμό τον οποίον υπηρετεί ο καθένας τους, τις εισηγήσεις τους, τις απόψεις τους και μέσα από τη συνεργασία μαζί τους σχεδιάσαμε δράσεις, έργα και παρεμβάσεις με επίκεντρο τους συνδημότες μας.

Είναι σημαντικό το ποσό που διατέθηκε από τους δημοτικούς πόρους στο σύνολο των Κοινοτήτων και ξεπερνά τις 300.000 € για την κάλυψη των πρώτων αναγκών, μέσω των παγίων εντολών.

Τοποθετήθηκαν εκατοντάδες κυβικά τσιμέντων και πραγματοποιήθηκαν ασφαλτοστρώσεις που βελτίωσαν σημαντικά και ουσιαστικά αγροτικές οδούς, οδούς, πεζοδρόμια, ενώ συνεχείς ήταν οι παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΚ, οι επεκτάσεις του δημοτικού φωτισμού, η ανακατασκευή δημοτικών καταστημάτων και άλλες ανάλογες παρεμβάσεις.

Την παρούσα περίοδο υλοποιείται ένα μεγάλο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας, μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκ ευρώ. Αυτές οι παρεμβάσεις είναι οι προτάσεις των τοπικών συμβουλίων. 

Στηρίξαμε δυναμικά και ουσιαστικά τους πολιτιστικούς συλλόγους της κάθε περιοχής, συνεπικουρώντας το έργο τους για την ανάδειξη των περιοχών μας με τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα.

Προφανώς μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα, άλλωστε εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θυμίζουμε όμως πως όλα αυτά που καταφέραμε, τα πετύχουμε εν μέσω μιας πρωτοφανούς υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης. 

Η κατεύθυνση για εμάς είναι η ίδια και έτσι συνεχίζουμε τη συνεργασία μας.  Προτεραιότητά μας η εξυπηρέτηση των αναγκών των Κοινοτήτων μας. Να προτείνουν έργα και να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη ημέρα.

Η άριστη συνεργασία που μέχρι σήμερα είχαμε ανανεώνεται και για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο. Μια συνεργασία με όραμα, προοπτικές και έργο, ουσιαστικό, ρεαλιστικό, κοστολογημένο με τελικό αποδέκτη τους συμπολίτες μας.

Με χαρά σήμερα έχουμε μαζί μας, και καλωσορίζουμε στην οικογένεια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» ως υποψηφίους στα Συμβούλια Κοινοτήτων των περιοχών τους, εν ενεργεία Προέδρους και συγκεκριμένα τους:

1/ Χρονόπουλος Δημήτριος – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Φλώρου

2/ Δημόπουλος Ευστάθιος – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αγρίλου

3/ Σπυρόπουλος Ευάγγελος – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αιθαίας

4/ Γκίζας Ιωάννης – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Άνθειας

5/ Χριστόπουλος Βασίλειος – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αλωνίων

6/ Σταθόπουλος Ιωάννης – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Άμμου

7/ Μαλαπάνης Νικόλαος – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Άμφειας

8/ Μυλωνάς Νικόλαος – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ανεμόμυλου

9/ Κωστόπουλος Γρηγόριος – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Άριος

10/Διονυσόπουλος Παναγιώτης – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αρτεμισίας

11/ Κατσιμακλής Γεώργιος – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ασπροπουλιάς

12/ Μπαρούνης Παναγιώτης – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βελανιδιάς

13/ Μάλαμας Ευάγγελος – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ελαιοχωρίου

14/ Λύρας Παναγιώτης – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας

15/ Μαραβάς Δημήτριος – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Καρβελίου

16/ Αντωνόπουλος Μιχαήλ – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λαδά

17/ Τσαούσης Ιωάννης – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λαιίκων

18/ Χρονοπούλου Μαρία – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μικρής Μαντίνειας

19/ Περρωτής Παναγιώτης – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σπερχογείας

20/ Μπούρας Σωτήριος – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σταματινού

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις-Τέλη Ιουλίου το πρόγραμμα του συνδυασμού για τον Δήμο Καλαμάτας

Οι ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του ψηφοδελτίου νίκης της Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας συνεχίζονται. Θα ακολουθήσουν ομαδικές και ατομικές ανακοινώσεις, ενώ στα τέλη Ιουλίου θα προχωρήσουμε και την ανακοίνωση του προγράμματος του συνδυασμού μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά, έχοντας στο επίκεντρο τους συνδημότες μας, στις γειτονιές και στο κέντρο, στην πόλη και τα χωριά μας, για την Καλαμάτα που αγαπάμε, για την Καλαμάτα που αξίζει  να ζεις”.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ