ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ


Λίγο μετά τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουλίου 2023, σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Αθηνών, στο ύψος του εργοστασίου Καρέλια, όταν ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο.

Το ατύχημα συνέβη όταν το μηχανάκι που είχε κατεύθυνση προς Καλαμάτα παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Ασπρόχωμα και επιχείρησε να στρίψει αριστερά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του δικύκλου έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, ενώ διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτα.

 Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ