ΣΟΚ: ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ «ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΕΦΑΛΙ, ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΠΛΑΧΝΑ» – ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟ ΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση του πρωτοφανούς για τα Χανιώτικα δεδομένα εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν εργαζόμενοι στο εργοστάσιο στην ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν το κεφάλι ενός άνδρα συσκευασμένο μέσα σε μια πλαστική σακούλα.

«Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες Τρίτης στον χώρο διαχείρισης στερών αποβλήτων στα Χανιά, εντοπίστηκαν μέσα σε άλλη σακούλα επιπλέον ανθρώπινα μέλη, πόδια και σπλάχνα» αναφέρει η νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας ενώ οι έρευνες στρέφονται πλέον προς την περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς από εκεί φαίνεται ότι προήλθε ο μπλε κάδος ανακύκλωσης μέσα στον οποίο είχε πεταχτεί το κεφάλι.

Όσο για τα χέρια, θεωρείται πως είχαν περάσει σε προηγούμενες σακούλες καθώς «ένας εργαζόμενος είπε κάποια στιγμή ότι πέρασε σακούλα η οποία είχε έντονη δυσοσμία».

«Για ένα σοκαριστικό γεγονός για όλη την κοινότητα της ΔΕΔΙΣΑ.» έκανε λόγο ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης, Κώστας Πατεράκης, μιλώντας το πρωί στο  ZARPA RADIO 89,6 και τον Δημήτρη Παππά.

«Γύρω από τα ευρήματα υπήρχαν έγγραφα που παρέπεμπαν στο Ρέθυμνο» ανάφερε. Όπως τόνισε, οι εργαζόμενοι είναι σε κατάσταση σοκ:

« Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Κατά καιρούς έχουν βρεθεί επικίνδυνα υλικά αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ξανά και αυτοί οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι. Αυτοί οι άνθρωποι πασχίζουν κάθε μέρα και παλεύουν για να κρατούν την πόλη καθαρή και να ανακτούμε υλικά από την ανακύκλωση.» τόνισε.

 


Πηγή – πληροφορίες: zarpanews.gr

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ