ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ: Η ΤΡΑΝΣ ΤΖΕΦ ΜΟΝΤΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Μία μεστή μηνυμάτων και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζεφ Μοντάνα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με αφορμή την παρενόχληση που δέχθηκε μέσω Instagram τον Ιούνιο που μας πέρασε, από πασίγνωστο πολιτικό πρόσωπο και εν ενεργεία Υπουργό της σημερινής κυβέρνησης, δια των οποίων, εκείνος, της ζητούσε να αναπτύξουν μια «σεξουαλική επαγγελματική σχέση με απόλυτη εχεμύθεια», εκμεταλλευόμενος τη θέση ισχύος που διαθέτει.

Αξίζει τον κόπο να σταθούμε λίγο σε αυτήν την λεπτομέρεια. Ο εν ενεργεία Υπουργός και γόνος πολύ γνωστής πολιτικής οικογένειας παρέβη όλους του γνωστούς κανόνες πολιτικής και κοινοβουλευτικής συμπεριφοράς, όλες τις αξίες στις οποίες στηρίζεται η κοινωνία μας ενώ παραβίασε τον βασικό ηθικό κανόνα στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Πέραν τούτου η συμπεριφορά του αποτελεί κλασικό παράδειγμα κατάχρησης εξουσίας και αισχρό δείγμα απαξίας προς τον συνάνθρωπο ανεξάρτητα αν αυτός είναι άνδρας ή γυναίκα ή διεμφυλικό άτομο.

Η καταγγελία αυτή στην οποία προβαίνει η Τζέφ Μοντάνα είναι πολύ σοβαρή για τα πολιτικά και τα κοινοβουλευτικά δεδομένα αυτού του τόπου. Ο εν ενεργεία Υπουργός κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων βρίσκεται στην Μύκονο και λιάζεται ενώ κάνει αλόγιστη χρήση κοκαΐνης όπως επισημαίνει η καταγγέλλουσα. Η συμπεριφορά του είναι πρωτάκουστη. Είναι στέλεχος κυβερνώντος  κόμματος, πρώην Υπουργός, αν κερδίσει το κόμμα του θα αναλάβει εκ νέου ένα Υπουργείο, είναι βουλευτής και είναι γιος πασίγνωστου κοινοβουλευτικού ανδρός που επανειλημμένως ήταν και Υπουργός κατά την περίοδο της Μεταπολίτευσης.

Η συμπεριφορά του ενεργεία Υπουργού είναι δείγμα πολιτικής απρέπειας. Είναι ένδειξη παντελούς ελλείψεως πολιτικού ήθους. Πρόκειται για ισοπέδωση κάθε αξίας που το ίδιο το κόμμα του και ο πρωθυπουργός του υποστηρίζουν τουλάχιστον θεωρητικά. Ο εν λόγω πολιτικός περιφρονεί κάθε έννοια κοινωνικής ευπρέπειας. Και αδιαφορεί για τους κανόνες καθώς και για τα υφιστάμενα όρια στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Αλήθεια. Αυτό είναι το «μοντέλο εργασίας» ή και … συνεργασίας το οποίο προτείνει η κυβέρνηση προς το κοινωνικό σύνολο; Για να ξέρουμε. Αυτό είναι το πολιτικό προφίλ στην βάση του οποίου επιθυμεί να κινηθεί στο κυβερνητικό σχήμα; Είναι προφανές πως πρέπει να υπάρξει κάποια απάντηση που θα συνοδεύεται και από συγκεκριμένες κινήσεις. 

Η πολυτάλαντη τρανς γυναίκα αφηγείται μέσω της «Ζούγκλας» την πρώτη επαφή με το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας σε πλαζ της Βούλας μέσω της συζύγου του, την οποία το μοντέλο γνώριζε από παλιά. Περιγράφει το πώς την προσέγγισε το ίδιο βράδυ μέσω των social media και πώς ο Υπουργός κατέληξε στη συνέχεια με περίσσεια έπαρση να της ζητήσει σεξουαλικές υπηρεσίες επί πληρωμή. Μάλιστα υπογραμμίζει, ότι ο υπουργός έχει παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο και φίλες της, αλλά και ένα ανήλικο κορίτσι.

Παράλληλα, η ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβίστρια κάνει αναφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίο γνώρισε στα 15 της χρόνια. Περιγράφει τη χειριστική του προσωπικότητα και τον τρόπο που ασκεί επιρροή στις ψυχές των παιδιών.

Μεταξύ άλλων, η Τζεφ Μοντάνα μιλάει για τη ζωή της, την οικογένειά της και τον πατέρα της που δεν είναι σύμφωνος με την αλλαγή της έμφυλης ταυτότητάς της, τις σπουδές της σε Λονδίνο και Λος Άντζελες, καθώς επίσης και τον γάμο που έχει κάνει στο παρελθόν με μια γυναίκα με την οποία ήταν μαζί για 7 χρόνια.

Είναι αποκαλυπτικοί οι διάλογοι της Τζέφ Μοντάνα με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο σχετικά με την παρενόχληση που δέχτηκε από τον ενεργεία Υπουργό.

Εκείνο το βράδυ (μετά τα μεσάνυχτα) μου έστειλε ένα αίτημα μηνύματος. Ήταν προεκλογική περίοδος, νομίζω 21-22 Ιουνίου. Μου ζητούσε σεξουαλική επαγγελματική σχέση με εχεμύθεια.

Δεν ήταν σωστή η προσέγγισή του. Από εκεί που είσαι σε ένα πλαίσιο κοινωνικό, να σε τοποθετούν σε ένα πλαίσιο «ντουλάπας», σκοτεινό. Γιατί ούτε με ακολουθούσε δημοσίως (στο ίνσταγκραμ), ούτε αλληλοεπίδρασε με το περιεχόμενο που είχα δημοσιεύσει.

Ήθελε να μου κάνει μια πρόταση. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ σεξ με χρήματα, ούτε σκοπεύω. Με εκνεύρισε η πεποίθησή του ότι νόμιζε πως δικαιούται αυτός ο άνθρωπος υπηρεσίες και ότι έχει μια αίσθηση ανωτερότητας, ότι έχει περισσότερα προνόμια. Έρχεται ένας υπουργός από θέση ισχύος και θέλει να μου επιβληθεί. Θεωρεί ότι του ανήκουν όλα. Όταν του είπα ότι δεν έχω κάνει σεξ για χρήματα απάντησε «ακόμα καλύτερα». Ήταν χυδαίος.

---Συνέβη το ίδιο και σε φίλες σου;

Είναι τρελό. Έχει στείλει τα ίδια μηνύματα σε όλες τις φίλες μου. Ένα κορίτσι που είναι 20 χρονών τώρα, της είχε στείλει το 2020. Ήταν ανήλικη.

---Δεν φοβόταν;

Ρωτήστε εκείνον. Εγώ έχω απορία από πού προέρχεται αυτή η έπαρση. Υπάρχει ένα σύστημα που τον καλύπτει και τον προστατεύει χρόνια. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση πληρώνει πολλά χρήματα σε εταιρείες οι οποίες κατεβάζουν άρθρα και ειδήσεις που δεν θέλουν να έρθουν στην επιφάνεια. Οι καταγγελίες μου για τον υπουργό κατέβηκαν από πολλά σάιτ. Τα άρθρα εξαφανίστηκαν»

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ