ΧΑΜΟΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΙΚΑ - ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΤΩΧΟ


Έντονο παρασκήνιο εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τον υποψήφιο που θα στηρίξει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που θα στηρίξει το κόμμα στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Χθες ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα κοινοβουλευτικά πράγματα, έσπευσε να στηρίξει δημόσια τον Παναγιώτη Νίκα πριν το κόμμα του λάβει τις οριστικές του αποφάσεις.

Η δημόσια παρέμβαση του κ. Λαμπρόπουλου έχει προκαλέσει ενόχληση στο εσωτερικό της ΝΔ, δεδομένου ότι θεωρείται διχαστική και εκλαμβάνεται ως προσπάθεια να δημιουργηθούν τετελεσμένα.

Όσον αφορά στο ζήτημα του προσώπου που τελικά θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα δεδομένα αλλάζουν εξαιρετικά γρήγορα, δεδομένου ότι από την «σίγουρη υποψηφιότητα» του βουλευτή Αρκαδίας, Κώστα Βλάση, την Τρίτη στη ΝΔ μιλούσαν για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού!

Βεβαίως, στο τραπέζι παραμένει η υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος επιχειρεί τα τελευταία 24ωρα με παρεμβάσεις του στη ΝΔ να ισχυροποιήσει τη θέση του.

 

                 Πηγή – πληροφορίες: https://messiniapress.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ