ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΚΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Ο Μανώλης Μάκαρης είναι το πρόσωπο που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τελική απόφαση, για τη στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Μάκαρη στην περιφέρεια Πελοποννήσου, ελήφθη την Κυριακή, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και το μόνο που απομένει, πλέον, είναι η επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

«Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες», σημειώνεται σε σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ «στη συνεδρίαση (σσ της Πολιτικής Γραμματείας) αποφασίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει την υποψηφιότητα του Μανώλη Μάκαρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο Μανώλης Μάκαρης είναι ιατρός καρδιολόγος, διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (MSc Νανοϊατρικής και ΜΑ Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης). Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, ο Μανώλης Μάκαρης εκλεγμένος στα ΔΣ του Σωματείου Ιατρών ΕΣΥ, του Ιατρικού Συλλόγου και του Νοσοκομείου Μεσσηνίας έχει δώσει μάχες για την προάσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και έχει μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος Παλλήνης και στη συνέχεια ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» στην Καλαμάτα».
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ