«ΕΦΥΓΕ» ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑΖΩΡΑΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΩΝ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΡ. ΜΟΥΣΤΑΚΗ


 

Άλλο ένα θλιβερό μαντάτο ήρθε να προστεθεί σε όλα αυτά που συμβαίνουν δυστυχώς τις ημέρες μας ήταν το άκουσμα της κοιμήσεως της πολυαγαπημένης εκπαιδευτικού Αγγελικής Γερ. Μουστάκη, το οποίο μας γέμισε απέραντη θλίψη και δάκρυα.

 

Η αγαπητή και πολυσέβαστη Αγγελική ήταν ένας καλόκαρδος και σπουδαίος άνθρωπος που μέχρι το τέλος της ζωής της ήταν οξυδερκής, νηφάλια και γεμάτη αγάπη. Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι μέχρι και πριν το τέλος της επίγειας ζωής της ρωτούσε και ενδιαφερόταν για τη μεγάλη αγάπη που είχε στην Πειραιώτικη ομάδα του Ολυμπιακού.

 

Τη σχετική ανακοίνωση της κοιμήσεως της πολυαγαπημένης και σεβάσμιας Αγγελικής  Γερ. Μουστάκη την έκαναν με συγκινητικά λόγια γεμάτα ευγνωμοσύνη και αγάπη, τα παιδιά της Γεώργιος και Αθανάσιος Μουστάκης:

 

«Τα ξημερώματα της Δευτέρας «έφυγε» πλήρης ημερών, η αγαπημένη μας μητέρα, ήρεμα και ειρηνικά, με εμάς και τον πατέρα μας δίπλα της.

Η προσδοκία της Ανάστασης των νεκρών μας δίνει ελπίδα ότι θα ξανασυναντηθούμε και θα την αγκαλιάσουμε δυνατά, όπως κάναμε μικροί, για να της δείξουμε την αγάπη μας. Μέχρι τότε μας αφήνει αμέτρητες μικρές και μεγάλες αναμνήσεις για να υπάρχει ζωντανή στη μνήμη και στην καρδιά μας.

Όσοι θα θέλατε να προσευχηθείτε μαζί μας, η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου2023 στις 11:00 πμ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου και η ταφή θα γίνει αμέσως μετά στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως. 

Επιθυμία της, ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν ή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (κατά την είσοδο) ή να κατατεθούν στην Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου για τα ημερήσια γεύματα απόρων και γερόντων.

GR5301713870006387030020387 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».

 

       Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει την οδύνη της και την θλίψη της, εύχεται και προσεύχεται η μεταστάση Αγγελική, να έχει καλό ταξίδι και η ψυχή της να εύρη παράδεισο.

          Στους οικείους της ο μοναδικός αναστηθείς, αληθινός Τριαδικός Θεός της Αγάπης, ο Αναστημένος Ξυλουργός της Ναζαρέτ, η Μεγαλόχαρη Παναγία η Βουλκανιώτισσα, ο Άγιος Σεβαστιανός και ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος, που είναι έφορος και προστάτης του χωριού μας, να τους δίνουν την εξ ύψους υπομονή, παρηγοριά να ζήσουν να την θυμούνται και να έχουν την ευχή της.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ