ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ 11ΧΡΟΝΟΥ - ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΑΜΟΥΛΗ – ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΥΡΝΩΝ


Σοκαρισμένος με την ασύλληπτη τραγωδία είναι ο δήμαρχος των Φούρνων Κορσεών της Ικαρίας, ο οποίος μίλησε  για τον θάνατο του 11χρονου γιου του ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη, που ανασύρθηκε από τη θάλασσα.

Ο Δήμαρχος των Φούρνων Κορσεών της Ικαρίας, κ. Δημήτρης Καρύδης, είπε πως τον ενημέρωσε η μητέρα του μικρού Χρήστου κατά τις 17:00-17:30, όταν εκείνος ήταν πυρασφάλεια στο βουνό για την πρόληψη και καταστολή πυρκαγιών.

Η μητέρα του παιδιού είπε στον Δήμαρχο ότι από τις 02:00 το μεσημέρι έχει χαθεί ο μικρός Χρήστος και αμέσως ενημέρωσε το Λιμεναρχείο. Οι προσπάθειες να βρουν το παιδί ήταν άκαρπες.

Ο Δήμαρχος, με μεγάφωνο, πληροφόρησε τον κόσμο για την εξαφάνιση του παιδιού και έκανε έκκληση αν κάποιος έχει δει το παιδί να ενημερώσει το Λιμεναρχείο.

Ο 11χρονος εντοπίστηκε νεκρός δίπλα σε σημαδούρα

Όπως είπε ο Δήμαρχος  μια ομάδα νεαρών από τους Φούρνους έπεσαν στη θάλασσα λίγο αργότερα και εντοπίστηκε ο 11χρονος μπλεγμένος στα σχοινιά, δίπλα σε ένα καλαδούρι (σημαδούρα σκάφους), πιθανόν λόγω της θαλασσοταραχής που επικρατούσε.

Σήμερα το πρωί (09:00) της Παρασκευής η σορός του άτυχου 11χρονου θα μεταφερθεί στη Σάμο για τη νεκροψία-νεκροτομή.

Πως έγινε η τραγωδία

Ο 11χρονος Χ.Σ., σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ήδη συγκεντρώσει το Λιμενικό, είχε φύγει το μεσημέρι στις 02:00 μ.μ. από το σπίτι του, και η μητέρα του στις 06:00 μ.μ. εμφανίστηκε στο Λιμενικό Τμήμα δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, το οποίο τελικά εντόπισαν τις βραδινές ώρες (περίπου στις 20:30) ντόπιοι που βούτηξαν στο νερό και τον είδαν μπλεγμένο σε σχοινιά, δίπλα σε μια σημαδούρα, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Όταν το παιδί ανασύρθηκε από τη θάλασσα, ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει να έρθει γιατρός.

Στη συνέχεια, ο γιατρός μετέβη στο σημείο και έκανε τεχνητή αναπνοή στον 11χρονο χωρίς επιτυχία. Το αγόρι διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ