ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΕΟΣ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ Θ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΟΙ 14 ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας», της οποίας επικεφαλής είναι ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, θα είναι δύο ακόμα εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Πρόκειται για την Ελένη Γκλεγκλέ και τον Λεωνίδα Λιάππα, οι οποίοι στις εκλογές του 2019 είχαν εκλεγεί με την παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου.

Τους δύο υποψήφιους καλωσόρισε ο επικεφαλής του συνδυασμού, Θανάσης Βασιλόπουλος, σημειώνοντας:

«Νέα άτομα καθημερινά ενώνουν δυνάμεις μαζί μας, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο νίκης της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας»

Για εμάς η συμμετοχή ανθρώπων με όραμα, με ιδέες, με όρεξη να προσφέρουν και να εργαστούν για την επίτευξη των κοινών μας στόχων, αποτελεί την επιτυχία του συνδυασμού μας στις προσεχείς εκλογές.

Σήμερα, η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» καλωσορίζει στην οικογένειά της, τους Δημοτικούς Συμβούλους Καλαμάτας και εκ νέου υποψηφίους, Ελένη Γκλεγκλέ και Λεωνίδα Λιάππα.

Ελένη Γκλεγκλέ: Η Ελένη είναι εκπαιδευτικός και υπηρετεί ως Διευθύντρια στο Λύκειο Θουρίας. Από το 2019 έχει εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος Καλαμάτας. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας και μέλος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας. Επίσης, είναι υπεύθυνη διδασκαλίας του Χορευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας Εν χορώ.

Λεωνίδας Λιάππας: Ο Λεωνίδας, είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 2019 έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης Καλαμάτας, Μεσσήνης και περιχώρων. Μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας. Μέλος του Δ.Σ. της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε. Πρόεδρος της Β’ Λέσχης Φιλίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού. Επίσης, είναι γραμματέας στον Πολιτιστικό Καλλιτεχνικό Σύλλογο Αινούντες.

Ο συνδυασμός «Δημιουργική Πρωτοβουλία» ανακοίνωσε επίσης υποψήφιους σε κοινότητες του δήμου Καλαμάτας.

Πρόκειται για τις/τους:

Δημοτική Κοινότητα Άμμου: Μάριος Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου

Δημοτική Κοινότητα Αρφαρών: Ηλίας Παπαδόπουλος

Δημοτική Κοινότητα Αρφαρών: Δημήτρης Σακκάς

Δημοτική Κοινότητα Ασπροχώματος: Ηλίας Γυφτέας, Ηλίας Ζαγαρέλος,  Κασσιανή Κουτουμά, Βασίλης Σακκάς, Κωνσταντίνος Σπηλιώτης και Παναγιώτα Τομαρά – Γιαμαρέλου

Δημοτική Κοινότητα Λαδά: Νικολέτα Βουτσή

Δημοτική Κοινότητα Μ. Μαντίνεια: Αγάπη Κωστέα

Δημοτική Κοινότητα Πλατέος: Αργύρης Λαμπίρης

Δημοτική Κοινότητα Πλατέος: Μαίρη Παπαευσταθίου– Νίκα

Δημοτική Κοινότητα Πλατέος: Μιχαήλ Ταχταμπάς.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ