ΟΙ 41 ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ


Σαράντα μία νέες υποψηφιότητες για το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας και κοινότητες, ανακοίνωσε ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Τζαμουράνη “Καλαμάτα_Μετά”.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Παπαθεοδώρου από το χώρο της μεταποίησης - επεξεργασίας ξηρών καρπών, ο πολιτικός μηχανικός Βασίλης Μαμμέας με πολυετή εμπειρία σχεδιασμού και διοίκησης ενεργειακών και συγκοινωνιακών έργων υψηλής τεχνολογίας, ο Σωτήρης Μανωλέας - στέλεχος του ιδιωτικού τομέα και γνωστός και από τον χώρο του μπάσκετ και ο εκπαιδευτικός και εθελοντής Χρήστος Κότση.

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν:

Για το Δημοτικό Συμβούλιο:

1) Κότσης Χρήστος του Βασιλείου. Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ενώ προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε άλλες εργασίες. Ασχολείται με τον εθελοντισμό. 2) Μαμμέας Βασίλειος του Γεωργίου. Πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Καρλσρούης. Ασχολήθηκε στη Γερμανία για αρκετά χρόνια με την κατασκευή νέων σιδηροδρομικών γραμμών υψηλών ταχυτήτων. Διατέλεσε διευθυντής του Ενεργειακού Κέντρου Περιφέρειας Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα, για την εφαρμογή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Διετέλεσε Project Manager της εταιρίας ΤΡΑΜ ΑΕ για την υλοποίηση συστήματος τραμ στην Αθήνα. Από το 2005 ελεύθερος επαγγελματίας, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή δημοσίων έργων, όπως γέφυρες, σήραγγες, συστήματα τραμ και νέες γραμμές σιδηροδρόμων υψηλών ταχυτήτων. Είναι παντρεμένος και έχει 1 παιδί. 3) Μανωλέας Σωτήρης του Παναγιώτη. Υπεύθυνος πωλήσεων σε εταιρία Logistics που δραστηριοποιείται σε όλη την Πελοπόννησο. Είναι προπονητής μπάσκετ, πρώην διαιτητής μπάσκετ και παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών σε τοπικά ΜΜΕ. 4) Παπαθεοδώρου Νικόλαος του Δημητρίου. Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο επεξεργασίας - μεταποίησης ξηρών καρπών. Διατηρεί επιχείρηση στην οποία απασχολούνται 15 άτομα. Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.

Κοινότητα Αλαγονίας:

5) Σκαφιδάς Παναγιώτης του Γεωργίου. Διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στην Αλαγονία. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.

Κοινότητα Αντικαλάμου:

6) Βεργόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη. Πρόεδρος Κοινότητας Αντικαλάμου. Συνταξιούχος στρατιωτικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. 7) Μανωλοπούλου Αθανασία του Παναγιώτη. Μέλος της Κοινότητας Αντικαλάμου. Εργάστηκε για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Είναι παντρεμένη και έχει 3 παιδιά. 8) Χελά Παναγιώτα του Δημοσθένη. Μέλος της Κοινότητας Αντικαλάμου. Συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος του Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Αντικαλάμου “Αγία Μαρίνα”. Είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών.

Κοινότητα Ασπροχώματος:

9) Λαγανάκος Ιωάννης του Νικολάου. Ελεύθερος επαγγελματίας - απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με ειδίκευση στα δομικά έργα. Είναι παντρεμένος με τη Σταυρούλα Μαμτζούνη και έχει 1 κόρη.

Κοινότητα Ελαιοχωρίου:

10) Καπετανέας Σωτήριος του Σοφοκλή. Πρώην τοπικός σύμβουλος Κοινότητας Ελαιοχωρίου. Αγρότης. Πατέρας 4 παιδιών.

Κοινότητα Λεΐκων:

11)  Βρυώνης Αναστάσιος του Γεωργίου. 12) Ηλιόπουλος Αθανάσιος. Τεχνολόγος μηχανολόγος μηχανικός. Εργάστηκε για πολλά έτη στην ΔΕΗ, στο ορυχείο της Μεγαλόπολης. Σήμερα είναι συνταξιούχος. 13) Λαγωνικάκου Ναυσικά. 14) Τσαούση Ευσταθία του Κωνσταντίνου.

Κοινότητα Σπερχογείας:

15) Τσόλκα Βασιλική του Παναγιώτη. Ιδιωτική υπάλληλος. Αργυροχρυσοχόος και πτηνοτρόφος. 16) Τσούκαλης Βασίλειος του Σταύρου. Οικοδόμος.

Κοινότητα Αριος:

17) Μπρούμας Αθανάσιος. Πρώην κοινοτικός και δημοτικός Σύμβουλος. Πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Άριος και της Κοινότητας Άριος. Αντιπρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με συμμετοχή στο συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ. 18) Νάσιος Ιωάννης του Κωνσταντίνου. Πρώην αντιδήμαρχος Άριος. Πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Άριος. 19) Φράγκος Ηλίας του Παναγιώτη. Δραστηριοποιείται στον αθλητικό χώρο. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. 20) Χρυσοβέργης Δημήτριος του Κωνσταντίνου. Πρώην σύμβουλος της Κοινότητας Άριος, συνταξιούχος αστυνομικός.

Κοινότητα Αμμου:

21) Σταθόπουλος Αγησίλαος.

Κοινότητα Ανεμομύλου:

22) Κατσιρέα Ανθούλα - Δέσποινα του Άγγελου.

Κοινότητα Αριοχωρίου

23) Καράμπελας Παντελής.

Κοινότητα Ασπροπουλιάς:

24) Μπούρας Γεώργιος του Επαμεινώνδα. Ανεξάρτητος εκτιμητής - εμπειρογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων.

Κοινότητα Αγρίλου:

25) Κορομηλάς Περικλής του Γεωργίου. Εκπαιδευτικός. αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας. Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγρίλου “Ο Αναγνωσταράς”. Παντρεμένος με 2 παιδιά.

Κοινότητα Βρομόβρυσης:

26) Βανικιώτης Σταμάτης του Γεωργίου. Αγρότης - κτηνοτρόφος.

Κοινότητα Θουρίας:

27) Αγγελόπουλος Γεώργιος του Σωτήριου. Απόφοιτος Νοσηλευτικής ΤΕΙ Λαμίας – κάτοχος μεταπτυχιακού με ειδίκευση στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας. 28) Καρτσώλη Αγγελική του Κωνσταντίνου. Απόφοιτος Λυκείου - κλάδος εφαρμοσμένων τεχνών. Απόφοιτος ΙΕΚ - Συντήρηση Έργων Τέχνης. Ιδιωτική υπάλληλος. Μητέρα 2 παιδιών. 29) Μιχαλόπουλος Αργύριος του Μιχαήλ. Έως το 2011 διατηρούσε Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας, ενώ παράλληλα για κάποια χρόνια εργαζόταν ως συμβασιούχος στον ΟΤΕ. Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Μιχαλοπούλου και έχει 2 γιους. 30)  Νικολαΐδου Φωτεινή του Γεωργίου. Πτυχιούχος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας - κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος “Τεχνοοικονομικά Συστήματα στη Διοίκηση” του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εργάστηκε για 12 έτη σε μεγάλη επιχείρηση λιανικού εμπορίου, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δικαστική υπάλληλος. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει 2 κόρες. 31) Πουλόπουλος Παρασκευάς του Γρηγορίου. Σπούδασε Ηλεκτρονικά και Πληροφορική στη Μεγάλη Βρετανία, όπου έμεινε και εργάστηκε για 10 χρόνια. Επέστρεψε στην γενέτειρά του και εργάστηκε σε επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ παράλληλα δραστηριοποιούνταν ως εθελοντής στον Πολιτιστικό Σύλλογο Θουρίας. Σήμερα με την σύζυγό του, αγιογράφο Ελένη Μπαρδαμάσκου, με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, διατηρούν στη Θουρία Εργαστήρι Κεραμικής και ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου εμπορεύονται τις δημιουργίες τους. 32) Ρούσσης Θεόδωρος του Νικολάου. Ιδιωτικός υπάλληλος - μηχανικός αγροτικών μηχανημάτων. Αγρότης. Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θουρίας και πατέρας 2 παιδιών. 33) Ταταρούνη Άννα του Γεωργίου. Εκπαιδευτικός - φιλόλογος, με πλούσια επαγγελματική διαδρομή σε γυμνάσια και λύκεια της περιοχής μας. Σήμερα υπηρετεί στο 3ο Λύκειο Καλαμάτας.

Κοινότητα Αμφειας:

34) Πουλόπουλος Κωνσταντίνος του Παναγιώτη. Πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Αμφειας. Πρόεδρος των Διατελεσάντων Προέδρων Κοινοτήτων Ν. Μεσσηνίας.

Κοινότητα Ανθειας:

35) Ζέρβας Χρήστος του Αντωνίου. Συνταξιούχος ναυτικός. 36) Φλέσσας Δημήτριος. Πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ανθειας. Συνταξιούχος ΟΤΕ. Παντρεμένος με 2 παιδιά.

Κοινότητα Μικρομάνης:

37) Κοτσιλιέρη Αφροδίτη του Αριστομένη. Αγρότισσα. 38) Μανδηλάρης Ευστάθιος του Παναγιώτη. Εργάστηκε ως οδηγός και χειριστής Η/Υ στον ιδιωτικό τομέα. Στη συνέχεια προσελήφθη ως οδηγός στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας, μετατέθηκε στο ΕΚΑΒ απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Μικρομάνης και μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου. Είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά. 39) Σταματόπουλος Ιωάννης του Ευάγγελου. Συνταξιούχος Αστυνομικός. Πρώην πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μεσσηνίας - εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών. Πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρομάνης. 40) Φωτεινάκης Σπυρίδων του Βασιλείου. Υπάλληλος ΔΕΗ.

Κοινότητα Πολιανής:

41) Δικαίος Χρήστος του Γεωργίου. Οικοδόμος.
 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ