ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ Η 43ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ – ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


 

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, μητέρα δυο παιδιών που επί χρόνια, βίωνε το απόλυτο μαρτύριο από τα χέρια του κακοποιητή συζύγου της, είναι η γυναίκα που νοσηλεύεται άγρια χτυπημένη στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο άνδρας της, ιδιοκτήτης ταβέρνας έχει συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, την ίδια ώρα που οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν την 43χρονη στη ζωή, ενώ τα ανήλικα παιδιά του ζεύγους έχουν οδηγηθεί στη μητέρα του θύματος και δέχονται τη στήριξη ειδικών ψυχολόγων

Η αστυνόμος που υπηρετεί σε υπηρεσία της Λάρισας, για χρόνια κρατούσε καλά κρυμμένο τον εφιάλτη που ζούσε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της.

Άγριοι ξυλοδαρμοί, ύβρεις και απειλές από έναν σύζυγο, δυνάστη, χειριστικό κακοποιητή ο οποίος ξεσπούσε τα ερεβώδη ένστικτα του πάνω της. Υπέμενε σιωπηρά χωρίς να μοιράζεται με κανέναν τα αδιανόητα και ζοφερά σκηνικά που ζούσε.

Ακόμη και όταν κάποιες φορές στο πρόσφατο παρελθόν η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο και αναγκάστηκε να προσφύγει στις αρχές, έκανε στον σύζυγο της μήνυση για απειλές με αποτέλεσμα εκείνος να συλλαμβάνεται, να οδηγείται στο Αυτόφωρο και στη συνέχεια να αφήνεται ελεύθερος καταφέρνοντας να πείσει τη γυναίκα του να μην τον εγκαταλείψει. Και τα κατάφερνε.

Σήμερα, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, η κατάσταση εκτροχιάστηκε και πάλι. Ο κακοποιητής ιδιοκτήτης ταβέρνας, επιστρέφοντας από το κατάστημα, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα αγριότητας, όρμησε στην αστυνομικό και άρχισε να τη χτυπά με μανία. «Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση. Τη χτυπούσε με μανία με τα χέρια, στο πρόσωπο. Της έχει σπάσει τα δόντια, το σαγόνι, ενώ φέρει και εσωτερικά τραύματα στα όργανα της. Έχει παραμορφωθεί από το ξύλο. Δεν αναγνωρίζεται. Είναι απορίας άξιον πως ζει….» περιγράφουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Τις φωνές του θύματος άκουσαν γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ η γυναίκα λιπόθυμη από το ξύλο και αιμόφυρτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Τα δυο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, οδηγήθηκαν στη μητέρα της αστυνομικού, όπου ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ παρέχουν στήριξη.

 
Πηγή – πληροφορίες: https://www.makeleio.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ