ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Π6ΑΝΑΓΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ


Πολιτικό μνημόσυνο για τον αείμνηστο Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγή Κουμάντο θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, και ώρα 19:30.

Για την προσφορά, την προσωπικότητα και την διαδρομή του Παναγή Κουμάντου τόσο πολιτικά όσο και κοινωνικά πρόκειται να μιλήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας, ο Καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών (Καλαμάτα) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θανάσης Χρήστου, ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπιτσάνης, ο Άλκης Φρέσκας συνταξιούχος ΔΕΗ και Σύμβουλος ΕΤΕ ΔΕΗ και ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και η κόρη του Πιπίνα Κουμάντου, Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας.

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η Φιλόλογος, Πρόεδρος της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων Αντωνία Παυλάκου, η οποία θα μιλήσει και για το συγγραφικό του έργο.

        Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Καλαμάτας και την οικογένειά του, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους (1 Ιουνίου 2022) από την απώλειά του.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ