ΝΥΦΗ ΕΤΩΝ 82 ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ 41 – Ο ΕΡΩΤΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Η ρήση «Ο Έρως χρόνια δεν κοιτά» επιβεβαιώθηκε  γι άλλη μια φορά στα Αστερούσια!

Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας. Γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό σαν βοσκός.

“Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στην συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα , κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου… Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας κατάλαβα ότι μου άρεσε… Ξέρω, πολλοί θα βγουν και θα πούνε ότι είναι πράμα αταίριαστο…όμως να μη βιαστούν αν δεν μας γνωρίσουν πρώτα από κοντά!» ανέφερε ο Κωστής στη δημοφιλή σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά.

Όσο για την Παρασκιώ: «…Ο Κωστής είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, αυτός επέμενε . Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Είναι αταίριαστο, του έλεγα , θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου… (εγώ 82 κι αυτός 41) Όμως αυτός επέμενε…Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα ,του είπα το ΝΑΙ και από τότε είμαστε μαζί.

Όσο για το μέλλον:

«Ο Κωστής μου είπε ότι για διάφορους λόγους δεν θέλει κι αυτός παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλο…κι ότι κάνει από δω και πέρα είναι δικό του…Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά… Είναι καλό παιδί , δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος… Από τότε, τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί», ανέφερε η κυρία Παρασκευή Λαμπρογιαννάκη.

Η χθεσινή βραδιά ήταν ένας αρραβώνας για την επισημοποίηση της σχέσης τους. Ο Κωστής είχε καλέσει όλους τους κολλητούς του , ακόμα και τον παπά του χωριού και φαινόταν τρισευτυχισμένος. Τους καλωσόριζε όλους , γυρνούσε από τραπέζι σε τραπέζι και κερνούσε όλο το κόσμο.

Για το γάμο φαινόταν πιο αποφασισμένος από την Παρασκιώ, «Εγώ θα κάνω το γάμο στο… (κέντρο διασκέδασης). Θα καλέσω 2500 χιλιάδες άτομα και θα βάλω 100 κουμπάρους…»

Μετά από όλα αυτά εμείς τι να πούμε, δεν μας πέφτει λόγος…Άλλωστε σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει ο πεθερός! 

                Πηγή – πληροφορίες: https://www.daynight.gr/

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ