ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΗΣ…;;;


Απόβαση Πούτιν με υποβρύχιο στο οχυρό της Κορώνης! Τα μυστήρια της έπαυλης του Ελληνορώσου ολιγάρχη, Φιλάρετου Καλτσίδη, που καταζητείται σε 5 Ηπείρους.

Οι κρυφές συναντήσεις του βασιλιά του τσιμέντου στο διαστημικό παλάτι, στον καταπατημένο όρμο της Μεσσηνίας

Όλα αυτά σε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» του Στέφανου Χίου …!!!

  Πηγές – πληροφορίες: https://www.makeleio.gr

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ