ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΜΠΙΤΟΝΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ - ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ


Πανικός επικράτησε στο νοσοκομείο Κορίνθου όταν νεαρός άνδρας εισέβαλε με μπιτόνι βενζίνης και ένα καπνογόνο απειλώντας τους γιατρούς πως θα βάλει φωτιά και τους κάψει.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα KorinthosTν, οι πιο ψύχραιμοι από το προσωπικό, γιατροί και νοσηλευτές, αλλά και ασθενείς προσπάθησαν να πείσουν τον 25χρονο να αφήσει το μπιτόνι της βενζίνης, ωστόσο ο ίδιος συνέχιζε τις απειλές.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία. Η παρουσία των αστυνομικών έκαναν τον άνδρα να εγκαταλείψει το μπιτόνι και να τραπεί σε φυγή. Ακολούθησε ένα ανθρωποκυνηγητό με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν τελικά να τον πιάσουν, να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Το μπιτόνι της βενζίνης και το καπνογόνο κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 


                Πηγή – πληροφορίες: KorinthosTν

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ