ΣΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – Η ΝΕΑ «ΜΟΔΑ» ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


Την πλάκα τους με περισσό θράσος κάνουν τις τελευταίες μέρες άγνωστοι σκίζοντας τα λάστιχα δεκάδων αυτοκινήτων σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας.

Πιο πρόσφατα κρούσματα το Σαββατοκύριακο στην παραλιακή ζώνη, όπου ανυποψίαστοι πολίτες και επισκέπτες βρήκαν σκισμένα τα λάστιχά τους, έχοντας παρκάρει τα αυτοκίνητα στο νέο δημοτικό πάρκινγκ πίσω από την Ανάσταση, αλλά και στο έτερο δημοτικό πάρκινγκ κοντά στο φανάρι της Ναυαρίνου.

Αναγνώστρια μάλιστα, που επικοινώνησε με την “Ε” τόνισε ότι όποιοι το έκαναν, επέδειξαν ιδιαίτερη μανία, καθώς μόνο στο μπροστινό λάστιχο του δικού της οχήματος βρήκε 7 μαχαιριές!

“Όταν ήρθε η οδική βοήθεια με ενημέρωσε, για τουλάχιστον ακόμα 4 περιπτώσεις στο πάρκινγκ πίσω από την Ανάσταση και για τουλάχιστον 2 ακόμα στο άλλο πάρκινγκ” τόνισε η αναγνώστρια.

Πάντως τα παραπάνω κρούσματα στην παραλιακή ζώνη δεν είναι τα μοναδικά στην πόλη, καθώς τις προηγούμενες ημέρες στις οδούς Βύρωνος και Μαιζώνος υπήρξαν περισσότερες από 15 ανάλογες περιπτώσεις, γεγονός που δημιουργεί προβληματισμό.

Κάποιοι από τους παθόντες έχουν καταγγείλει τα περιστατικά στην Αστυνομία χωρίς ακόμα πάντως να έχουν βρεθεί οι θρασύτατοι δράστες.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ