Ο ΤΣΙΓΑΡΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ - ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ


Τις υποψηφιότητες του Τάσου Πολυχρονόπουλου, του Διονύση Ασημακόπουλου και του Θανάση Τσιγαρίδη, για το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, ανακοίνωσε σήμερα ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας, Βασίλη Τζαμουράνη, «Καλαμάτα_ΜΕΤΑ». Ανακοίνωσε επίσης υποψήφιες και υποψήφιους για τις Δημοτικές Κοινότητες Καλαμάτας, Αιθαίας, Νέδουσας, Άριος, Βρομόβρυσης και Μικρομάνης.

Πιο συγκεκριμένα οι υποψηφιότητες που ανακοίνωσε ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας, Βασίλη Τζαμουράνη, είναι:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολυχρονόπουλος Αναστάσιος του Γεωργίου. Πολιτικός μηχανικός. Πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας. Πρ. αντιπρόεδρος ΔΕΠΑΚ. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Φάρις».

Ασημακόπουλος Διονύσιος του Γεωργίου. Πρ προϊστάμενος Οικονομικού στο Ινστιτούτο Ελαίας Καλαμάτας.

Τσιγαρίδης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου. Δάσκαλος – ειδικός παιδαγωγός, με μεταπτυχιακά στην Ειδική Αγωγή και στη Δημόσια Διοίκηση. Γενικός γραμματέας του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Barbara Konar του Stanislav. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στην Πολωνία. Ζει στην Καλαμάτα από το 1993 και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι μέλος της Φιλοζωικής Εταιρείας.

Τσιγάρου-Ασημακοπούλου Σταματίνα του Αθανασίου. Πτυχιούχος Τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Υπότροφος στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης με ειδίκευση στην Ψυχοπαθολογία Παιδιών και Εφήβων, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Εργάζεται προσωρινά σε λογιστικό γραφείο.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΘΑΙΑΣ

Παπανικολοπούλου Ελένη του Δημητρίου. Ιδιωτική υπάλληλος. Παραγωγός αγροτικών προϊόντων στη Λαϊκή Αγορά.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΔΟΥΣΑΣ

Βαρελάς Ιωάννης του Κωνσταντίνου. Εργολάβος οικοδομών.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΟΣ

Τσιάλα-Κούβελα Δήμητρα του Γεωργίου. Αγρότισσα.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΟΜΟΒΡΥΣΗΣ

Καμαρινόπουλος Κωνσταντίνος του Ηλία. Πρόεδρος επί 9 έτη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρομόβρυσης. Πρ. διευθυντής Ποδοσφαίρου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων -Μεσσηνίας (ΕΠΣΜ). Απόστρατος αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ

Αναζίκος Χρήστος του Νικολάου. Ιδιωτικός υπάλληλος.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ