ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ, ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ


Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο (Michael R. Pompeo) θα είναι ο παραλήπτης του Βραβείου της Ελευθερίας (Freedom Award), το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο από την Ομοσπονδία Κυπρο-Αμερικανικών Σωματείων  σε προσωπικότητες που προωθούν την παγκόσμια ειρήνη, την θρησκευτική ελευθερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την δημοκρατία και υποστηρίζουν τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ετήσιο δείπνο της Ομοσπονδίας, θα γίνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο «Terrace on the Park».

Το Βραβείο της Ελευθερίας έχει απονεμηθεί στον Αρχιεπίσκοπο πρώην Αμερικής κ. Δημήτριο, Τζο Μπάιντεν κατά την θητεία του ως γερουσιαστής, στον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή, στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, το Αμερικανο-Εβραϊκό Συμβούλιο (American Jewish Council – AJC) κ.α.

Συμπρόεδροι της βραδιάς θα είναι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.panhellenicpost.com


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ