Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΣΦΟΔΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ


Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Βαλύρας την 31 Αυγούστου 2023 την ώρα που έκανε προπόνηση ο Αστέρας Βαλύρας.

Γνωστός σεσημασμένος κάτοικος της ευρύτερης περιοχής που εδώ και αρκετό καιρό ταλαιπωρεί την τοπική κοινωνία με τις παραβατικές συμπεριφορές του έμελλε να αναστατώσει (και) την ομάδα του χωριού μας κάνοντας επίθεση μέσα στο γήπεδο όπου βρισκόταν η ανδρική ομάδα αλλά και μέλη της ακαδημίας , με βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο  απειλώντας κατά πάντες ότι θα τους σκοτώσει!!! Ναι καλά διαβάσατε, επίθεση με βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο και μάλιστα σε λειτουργία την ώρα που έκανε τις απειλές “γκαζάροντας” .

Ευτυχώς σύσσωμη η ομάδα και μέλη της Διοίκησης που ήταν παρών στη προπόνηση  αποσόβησαν τα χειρότερα απωθώντας το σεσημασμένο άτομο,  στη συνέχεια καλέστηκε η Αστυνομία όπου κατήγγειλαν το γεγονός.

Όπως ήταν φυσικό ενημερώθηκαν όλες οι αρχές της Μεσσηνίας για το εν λόγω συμβάν , ΟΜΩΣ είναι άξιο απορίας πως ένα τέτοιο επικίνδυνο άτομο περνάει την πόρτα της εισαγγελίας και απλά αφήνεται ελεύθερο , τι περιμένουμε να γίνει χειρότερο; Εμείς σαν ΔΣ καταθέσαμε επακριβώς το συμβάν και όλα έχουν πάρει το δρόμο της νομικής οδού παρόλα αυτά όσο είναι ελεύθερο αυτό το παραβατικό στοιχείο οι κίνδυνοι που εγκυμονούν για εμάς και τα παιδιά μας που ζουν και αθλούνται στο χωριό είναι μεγάλοι, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να έχουμε 6 παιδιά τρομοκρατημένα που ήταν παρών στο συμβάν και να προσπαθούν οι γονείς να τα ηρεμήσουν λέγοντας ότι ήταν ένα ατυχές γεγονός για να μην το συνδέσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Παρακαλούμε προς πάσα κατεύθυνση δώστε τη δέουσα σημασία ώστε να βρεθεί λύση για να μην ζήσουμε χειρότερες καταστάσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δράστης των ενεργειών που έλαβαν χωρά στο γήπεδο της Βαλυρας μετα από καταδίωξη της αστυνομίας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα καταστρέφοντας εξολοκλήρου και τα δυο αμάξια ευτυχώς χωρίς θύματα.


 


                Πηγή – πληροφορίες: https://asterasvaliras.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ