ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΑΤΕΛΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ


Το θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων σχολίασε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξης Πατέλης, με αφορμή τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ...

Το ζήτημα της ακρίβειας αποτελεί το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στην κυβέρνηση και όχι ο κ. Κασσελάκης, τόνισε ο Αλέξης Πατέλης, επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού και την ίδια ώρα δήλωσε «συγκρατημένα αισιόδοξος ότι τους επόμενους μήνες θα υπάρξει μία καλύτερη πορεία σε όλο αυτό το θέμα».

Όσο αφορά στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το γεγονός ότι συστήθηκε στον ελληνικό λαό δηλώνοντας ανοιχτά τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο κ. Πατέλης ανέφερε: «Αυτό που εγώ βρήκα ενδιαφέρον, όπως ξέρετε είμαι και εγώ παντρεμένος στο εξωτερικό με τον σύντροφό μου, αυτό που βρήκα ενδιαφέρον ήταν ότι το θέμα συζήτησης για τον κ. Κασσελάκη δεν ήταν ο σεξουαλικός του προσανατολισμός αλλά όλα τα υπόλοιπα. Το ότι φορούσε κοντομάνικα, αν έφαγε πρωινό, ήπιε καφέ και έχουμε μία ας πούμε καινούργια κατάσταση στην οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι παντρεμένος στο εξωτερικό με μία σχέση που δεν αναγνωρίζεται από την ελληνική έννομη τάξη».
 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ