ΆΝΔΡΑΣ ΔΙΕΡΡΗΞΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ


Χειροπέδες σε έναν 29χρονο άνδρα που δεν δίστασε ακόμη και να διαρρήξει παγκάρι από Ιερά Μονή, πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές στην Οιχαλία Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα οι αστυνομικοί του Α.Τ. Οιχαλιάς έσπευσαν στην Ιερά Μονή Βουλκάνου μετά από σχετική πληροφορία που είχαν πως ένας άνδρας απέσπασε χρήματα από το παγκάρι της Μονής.

Όπως διαπίστωσαν, ο 29χρονος είχε καταφέρει να διαρρήξει παράθυρο της Ιεράς Μονής στο ισόγειο χώρο με αποτέλεσμα να ανοίξει το παγκάρι και να πάρει από αυτό το χρηματικό ποσό των… 25 ευρώ.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.gargalianoionline.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ