ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΤΩΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ


Ερωτήσεις από δημοσιογράφους δέχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την είσοδό του στη Μητρόπολη Μεσσηνίας, προκειμένου να συναντήσει τον κ. Χρυσόστομο, στον πρώτο σταθμό των επαφών και των συναντήσεων που θα έχει στη Μεσσηνία.

Στη Μητρόπολη Μεσσηνίας βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Χρυσόστομο.

Προσερχόμενος στη συνάντηση ο κ. Σαμαράς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ και δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Αρχικά ο κ. Σαμαράς απάντησε ερώτημα του τηλεοπτικού σταθμού «Best», σχετικά με δημοσκοπήσεις που αφορούν την περιφέρεια Πελοποννήσου και την υποψηφιότητα του Δ. Πτωχού.

Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε αισιόδοξος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «οι Πελοποννήσιοι κάνουν το σωστό».

«Όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί για να ψωνίσεις ψάχνεις για ποιότητα. Πόσο μάλλον αν θα το έχεις αυτό για πέντε χρόνια. Επομένως, οι Πελοποννήσιοι κάνουν το σωστό. Άρα επιβεβαιώνονται οι δημοσκοπήσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μεσσήνιος πολιτικός.

Ακολούθως ο κ. Σαμαράς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του messiniapress, κλήθηκε να σχολιάσει όσα πρόσφατα δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, σε σχέση τον ίδιο.

Ο κ. Σαμαράς δεν θέλησε να απαντήσει τώρα στον κ. Νίκα, ωστόσο, άφησε να εννοηθεί με σαφήνεια ότι στον κατάλληλο χρόνο θα δοθούν απαντήσεις.

«Θα τα πούμε. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

 


Πηγές – πληροφορίες: https://messiniapress.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ