ΈΤΑΖΕ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΨΗΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ - ΑΠΟ ΤΟΥΣ 200 «ΠΕΛΑΤΕΣ» ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ 26 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ


    Η σκοτεινή δράση του δεύτερου μαστροπού «Μιχάλη» όπως αποκαλύπτεται στο βούλευμα που φέρνει στο φως η «Ζούγκλα»

26 κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών για την υπόθεση του Κολωνού στην πρώτη δίκη που θα γίνει για αυτή την πρώτη δικογραφία. Ο Ηλίας Μίχος, η μητέρα της (η οποία κατηγορείται και για διακεκριμένη πορνογραφία καθώς της αποδίδεται ότι έστελνε φωτογραφίες και βίντεο της κόρης της) είναι τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Στο βούλευμα όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ένας  άλλος κατηγορούμενος – ο 15ος – ο οποίος είναι ο «Μιχάλης» που κατηγορείται και εκείνος για μαστροπεία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον Μίχο και λειτουργεί αυτόνομα εις βάρος του κοριτσιού. Συγκεκριμένα στο κατηγορητήριο αναφέρεται:

«Στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο του 2022  με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος ενεργώντας με πρόθεση για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων διευκόλυνε στην πορνεία ανήλικο νεότερο των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας  και με την προσφορά  και υπόσχεση πληρωμής χρημάτων.

Ειδικότερα διευκόλυνε την επίδοση στην πορνεία της ανήλικης αφού ως μέλος του forum της ιστοσελίδας B…..com  προωθούσε τον αριθμό κλήσης του κινητού της τηλεφώνου σε άλλα μέλη αυτού (άγνωστους τρίτους άνδρες) προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά μαζί της έναντι αμοιβής. Προέτρεπε δε αυτούς να της συστήνονται «από τον Μιχάλη» ήτοι τον ίδιο, με σκοπό να καρπωθεί μέρος της αμοιβής που θα λάμβανε.

Περαιτέρω προέτρεπε ευθέως την ανήλικη να προβεί σε σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής με άγνωστο αριθμό ανδρών μέσω γραπτών μηνυμάτων που αντάλλασσέ μαζί της στο Instagram όπου εμφανιζόταν με το ψευδώνυμο «Μιχάλης Ιωάννου». Προς τούτο υποσχόταν σε αυτή τη λήψη μεγάλων ποσών από την προώθησή της σε κύκλωμα υψηλά αμειβόμενης πορνείας, τη συμμετοχή της σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου και τις επαφές προς τούτο με εφοπλιστές».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης  ο «Μιχάλης»  είχε κανονίσει δύο φορές  να βρεθεί με το κορίτσι  της οποίας γνώριζε ακριβώς την ηλικία αλλά τελικά αυτές οι συναντήσεις δεν έγιναν ποτέ εξαιτίας εξωτερικών εμποδίων. Την πρώτη φορά υπήρχε αστυνομία στο σημείο συνάντησης ενώ τη δεύτερη φορά δεν πήγε στο ραντεβού το παιδί. Το συμφωνηθέν ποσό αντιστοιχούσε σε 50 ευρώ.

Ο «Μιχάλης» όμως κατάφερε να πάρει γυμνές φωτογραφίες της αλλά και βίντεο και στη συνέχεια τις διένειμε σε πελάτες στο διαδίκτυο μέσω προσωπικών μηνυμάτων  και μέσω της ιστοσελίδας b…..com καθώς επίσης και με τη χρήση άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης στις 30.05.2022 διέθεσε μέσω μηνύματος στο Facebook σε χρήστη με γυναικείο όνομα γυμνή φωτογραφία της ανήλικης.

Ο γιατρός

Ο 17ος κατηγορούμενος είναι ο γιατρός στην περιοχή του Κολωνού με τα αρχικά Α.Μ o οποίος είναι γείτονας του κοριτσιού. Στο Βούλευμα αναφέρεται:

«Συναντήθηκε περισσότερες από μία φορές με την ανήλικη  της οποίας την ακριβή ηλικία γνώριζε θετικά. Παρά ταύτα προχώρησε πλείονες φορές σε συνουσία μαζί της εντός του ιατρείου του έναντι του χρηματικού ποσού  50 ευρώ που της κατέβαλε κάθε φορά ως αμοιβή».

 Ο διαιτητής

Ο άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας είναι ο 21ος κατηγορούμενος -πρώην διαιτητής – με τα αρχικά Φ.Ν. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται:

«Συναντήθηκε στην περιοχή του Κολωνού περισσότερες από μία φορές με την ανήλικη της οποίας την ακριβή ηλικία γνώριζε θετικά. Παρά ταύτα προχώρησε πλείονες φορές σε συνουσία μαζί της εντός της επαγγελματικής του στέγης (οδοντοτεχνικό εργαστήριο) έναντι άγνωστου χρηματικού ποσού που της κατέβαλε κάθε φορά προς τούτο ως αμοιβή».

Ορισμένοι εκ των κατηγορούμενων είναι γείτονες της 12χρονης και εκτός από τους Έλληνες υπάρχουν Αλβανοί και Πακιστανοί ενώ στην πλειοψηφία τους οι κατηγορούμενοι  είχαν μέσο όρο συναντήσεων με το κορίτσι 2 φορές.

Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι πατεράδες οι ίδιοι έχοντας μάλιστα παιδιά στην ηλικία της 12χρονης.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ