ΣΥΛΛΗΨΗ 16ΧΡΟΝΟΥ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Ένας 16χρονος Ρομά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, για διάρρηξη καφετέριας στην πόλη, τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη. Πήρε 120 ευρώ. Κατά την προανάκριση του 16χρονου στην Αστυνομία προέκυψε ότι είχε διαρρήξει και ζαχαροπλαστείο στην Καλαμάτα, στις 29 Σεπτεμβρίου, από το οποίο είχε αφαιρέσει 298 ευρώ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τη μητέρα του, 54 ετών, για παραμέληση της εποπτείας του.

Σε άλλη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Μεσσήνης εξιχνίασαν την υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου στη Μεσσήνη, στις 14 Φεβρουαρίου.

Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλέψει 46χρονος από την Καλαμάτα. Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλειμμένο την επομένη της κλοπής στην Εύα του Δήμου Μεσσήνης, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη από δακτυλικό αποτύπωμα που είχε αφήσει στο αυτοκίνητο.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://kalamatajournal.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ