ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΑΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Για δύο ολόκληρα χρόνια, ένα μπουκαλάκι με τάμα έκανε το ταξίδι του προς τον Πανορμίτη στη Σύμη, μέχρι που προχθές, Πέμπτη, έφτασε στον προορισμό του.

Μπουκαλάκι με τάμα: Βρήκε το δρόμο του

Η ευχάριστη είδηση ανακοινώθηκε από την κα Νομική Αμοργίνου μέσω των κοινωνικών δικτύων. Σύμφωνα με την κα Αμοργίνου, άνοιξαν το μπουκάλι μαζί με τον Ηγούμενο του μοναστηριού.

Η ημερομηνία στο μπουκαλάκι αναγράφει 1η Μαρτίου 2020, και, παρά την πολυετή του διαδρομή, το τάμα έφτασε, επιτέλους, στον Πανορμίτη από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Αυτή η εκπληκτική ιστορία αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα της πίστης και της πνευματικής αφοσίωσης που χαρακτηρίζουν τις θρησκευτικές πρακτικές και τις παραδόσεις σε πολλές περιοχές.

 

                Πηγή – πληροφορίες: https://aegeanews.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ