ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ 31 ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


Την κορδέλα έκοψαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο Πρόεδρος του ΣΔΥΜ Χρήστος Μπένος, παρουσία δεκάδων μελών του δραστήριου Συλλόγου. Όπως τονίστηκε από τους εκπροσώπους του ΣΔΥΜ ένας μεγάλος στόχος, που αφορούσε την στέγαση του Συλλόγου επετεύχθη με την ουσιαστική συμβολή του Δήμου, και πλέον ο επόμενος στόχος είναι η δημιουργία μίας τράπεζας αίματος για τις ανάγκες των μελών του Συλλόγου και των οικογενειών τους.

Στο πλαίσιο της τελετής των εγκαινίων, ο Πρόεδρος του ΣΔΥΜ απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό της πόλης.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων, ανέφερε: «Εγκαινιάσαμε τα νέα γραφεία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στο ανατολικό κέντρο της πόλης.  Ως Δημοτική Αρχή στην πράξη έχουμε αποδείξει ότι στηρίζουμε τον αθλητισμό, τον μαζικό αθλητισμό, τον οποίο και αντιμετωπίζουμε ως κοινωνικό αγαθό.

Η συνεργασία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, Δήμος και ΣΔΥΜ είναι μια συνεργασία υποδειγματική. Μια συνεργασία που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετικές διοργανώσεις όπως ο φημισμένος Αγώνας Δρόμου της Καλαμάτας και ο Ημιμαραθώνιος. Καλορίζικα τα νέα γραφεία και πάντα επιτυχίες!»


 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ