ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΟΥΡΙΑ - ΆΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ


Επικίνδυνες καταστάσεις βιώνουν οι κάτοικοι χωριών του Δήμου Καλαμάτας, που βρίσκονται στον εθνικό δρόμο, ιδιαίτερα στο τμήμα από Θουρία έως Άγιο Φλώρο.

Αιτία η επικίνδυνη οδήγηση με ελιγμούς, σε παράδρομους, αλλά ακόμα και μέσα στον εθνικό δρόμο, από νεαρά άτομα, κυρίως Ρομά. Σύμφωνα με διαμαρτυρίες, οι κάτοικοι νιώθουν ανασφάλεια και διασχίζουν με μεγάλο κίνδυνο τον εθνικό δρόμο. Οπού υπάρχουν παιδιά, οι γονείς δεν τα αφήνουν με τίποτα να κινούνται μόνα τους και πολύ περισσότερο να περνούν από τη μία πλευρά του δρόμου στην άλλη.

Οι εικόνες με τα σπινιαρίσματα, με τις “ζωγραφιές” στον δρόμο που εξασφαλίσαμε, επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα και τη μεγάλη ανησυχία τους

Οι κάτοικοι ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να γίνονται έλεγχοι, να τηρείται η νομιμότητα και ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, ώστε να μπορούν να περπατούν με ασφάλεια δίπλα στα σπίτια τους.

 

Πηγές – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ