ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ - «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ – ΣΤΑ… ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


Τα τελευταία γεγονότα στον ΣΥΡΙΖΑ με τις διαγραφές αλλά και την αποχώρηση του Στέλιου Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον Στέφανο Κασσελάκη έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης ενώ ουδείς μπορεί να προδικάσει ποια θα είναι η συνέχεια, αν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις από το κόμμα ή άλλες διαγραφές.

Στα… κάγκελα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μετά και τις νέες διαγραφές στο κόμμα, εξέδωσε μία οργισμένη ανακοίνωση βάζοντας στο στόχαστρο τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έθεσε εκτός κόμματος τρία κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε πώς το ποσοστό το οποίο έλαβε στις εσωκομματικές εκλογές, του δίνει την δυνατότητα να παραβιάζει κάθε άρθρο του καταστατικού».

Μάλιστα  νεολαία του κόμματος, σημειώνει πως «τέτοιου είδους πρακτικές είναι άκρως αντιδημοκρατικές, αυταρχικές και επικίνδυνες, καθώς δημιουργούν ένα status quo, όπου ο θεσμός του προέδρου υπερβαίνει κάθε δημοκρατική λειτουργία που το Κόμμα μας ασπαζόταν ιστορικά αλλά και αγωνιζόταν κοινωνικά».

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ζητά την άμεση σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας με σκοπό την ανάκληση των διαγραφών αυτών.

Οργισμένη αντίδραση από Μπαλτά

Την ίδια στιγμή, άλλο ένα ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αριστείδης Μπαλτάς ανέφερε χθες (ΚΟΝΤΡΑ) ότι «έχουμε ξεφτιλιστεί ως κόμμα» προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι «περιμένω και εγώ την διαγραφή μου».

Σημειώνεται πως τα δύο από τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διεγράφησαν χθες, πέρασαν στην αντεπίθεση.

Ο Δημήτρης Βίτσας τόνισε με ανάρτηση στο Facebook, απαξιωτικά, πως «μην δίνετε σημασία, δεν αξίζει τον κόπο. Η αριστερά θα συνεχίσει με ή χωρίς αυτούς/ες…».

Από την πλευρά του ο Πάνος Σκουρλέτης υπογράμμισε στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra» ότι είδε τη διαγραφή του στα δελτία ειδήσεων. «Περιμένουμε να ακολουθηθούν οι διαδικασίες, όπως προβλέπεται από το καταστατικό», πρόσθεσε ο πρώην βουλευτής.

Ακόμη, ανέφερε, πως, «ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα».

                 Πηγή – πληροφορίες: https://www.panhellenicpost.com

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ