ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΤΟ ΚΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ


Οι επιλογές του Πρωθυπουργού απέτυχαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, Β. Αιγαίο και Ιόνιο - Αλλαγή πολιτικού χάρτη στην Αθήνα με την ήττα Μπακογιάννη και την νίκη της συμμαχίας, ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ - Ιστορική ανατροπή στην Θεσσαλονίκη με την νίκη Αγγελούδη/ΠΑΣΟΚ - Ανατροπή στη Θεσσαλία με την νίκη Κουρέττα

Ανατροπή σε όλα τα επίπεδα συνέβη στον β γύρο των αυτοιδιοικητικών εκλογών όπου οι κυρίαρχες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη απέτυχαν να εκλεγούν όπως φαίνεται από τα πρώτα αποτελέσματα που έγιναν γνωστά μετά τις 19.00 όταν έκλεισαν οι κάλπες.

Συγκεκριμένα στον δήμο Αθηναίων στο 17,23% της ενσωμάτωσης ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνει ποσοστό 55,19%, ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης ποσοστό 44,81%.

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, Στυλιανός Αγγελούδης συγκεντρώνει ποσοστό 66,96% ενώ ο Κωνσταντίνος Ζέρβας 33,04% στο 52% της ενσωμάτωσης.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου αναμενόταν μεγάλο ντέρμπι, στα πρώτα αποτελέσματα φαίνεται μεγάλο προβάδισμα του Δημήτρη Κουρέτα. Συγκεκριμένα, καταγράφει ποσοστό 56,87%, ενώ ο Κώστας Αγοραστός περιορίζεται στο 43,13%.

Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Κώστας Μουτζούρης φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Αλκιβιάδη Στεφανή Συγκεκριμένα, ο κ. Μουτζούρης στο 15% της ενσωμάτωσης καταγράφει 52,70% ενώ ο Αλκιβιάδης Στεφανής 47,30%.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο αντάρτης Ιωάννης Τρεπεκλής προηγείται με 66,15%, ενώ η Ρόδη Κράτσα της ΝΔ έχει με 33,85% στο 46% της ενσωμάτωσης.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο μεγάλος νικητής είναι ο Δημήτρης Πτωχός έναντι του Τατούλη.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ