ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 


Ένα σπάνιο και παράλληλα περίεργο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε υπόγειο πάρκινγκ στο κέντρο της Καλαμάτας.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες μία οδηγός στην οδό Αναγνωσταρά 65 έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και χωρίς να σταματήσει προσέκρουσε σε γκαραζόπορτα πριν αυτή ανοίξει. Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς το αυτοκίνητο... σφήνωσε στη γκαραζόπορτα και κλήθηκε η Πυροσβεστική για να προχωρήσει σε απεγκλωβισμό.

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

                 Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ