ΤΟΥΣ «ΤΡΕΛΑΝΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ - ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΑΣΟΚ


Δήμαρχος Τριφυλίας επανεξελέγη ο Γιώργος Λεβεντάκης με το κλίμα στο εκλογικό του κέντρο στα Φιλιατρά να είναι πανηγυρικό.

Ο κ. Λεβεντάκης μάλιστα δήλωσε πολυσυλλεκτικός για να το επιβεβαιώσει εμφανίστηκε φορώντας καπέλο του ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα της ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ, ενώ αντίστοιχα στενοί του συνεργάτες εμφανίστηκαν με μπλούζες με πρόσωπα διαφόρων πολιτικών αρχηγών.

“Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Να αξιοποιήσουν τις θέσεις τους για να κάνουμε ότι καλύτερο για όλη την Τριφυλία. Όπως είχα πει είμαι πολυσυλλεκτικός, με ενδιαφέρει ο τόπος μου και θα συνεργαστώ με όλες τις παρατάξεις. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα, μόνο αγάπη, ευημερία και πρόοδο για τον τόπο μας. Εγώ είμαι και θα είμαι για όλη την Τριφυλία. Εσείς μου δώσατε την αυτοδυναμία και έδιωξα τα σκουλήκια και τα ποντίκια. Από αύριο ξεκινά πολύ σκληρή δουλειά”, τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τριφυλίας.

 


Πηγές – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ