$130.000 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΣΚΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ


Το ποσό θα αποδοθεί άμεσα στις Ιερές Μητροπόλεις Λαρίσης και Τυρνάβου, Δημητριάδος και Αλμυρού και Χαλκίδος, ως ελάχιστη βοήθεια προς αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι τοπικές κοινωνίες.

Μελβούρνη.- Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει ότι από την περιφορά δίσκου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε όλους τους ελληνορθόδοξους Ιερούς Ναούς της Αυστραλίας, συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 130.000 δολαρίων, για την ενίσχυση των πληγέντων από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα που είχαν εκδηλωθεί κατά τον μήνα Σεπτέμβριο στην περιοχή της Θεσσαλίας, καθώς και στη νήσο Εύβοια.

Το ανωτέρω χρηματικό ποσό θα αποδοθεί άμεσα στις Ιερές Μητροπόλεις Λαρίσης και Τυρνάβου, Δημητριάδος και Αλμυρού και Χαλκίδος, ως ελάχιστη βοήθεια προς αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι τοπικές κοινωνίες.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος απευθύνει ολοκάρδιες ευχαριστίες στους πιστούς που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της τοπικής Εκκλησίας, με προθυμία να συμβάλουν στην ανακούφιση των πλημμυροπαθών αδελφών μας στην Ελλάδα. Επιπλέον, εύχεται στους πληγέντες, εκ μέρους όλου του πληρώματος της Ορθοδόξου εν Αυστραλία Εκκλησίας, να ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατό τις δοκιμασίες που ενέσκηψαν εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, διατηρώντας ακλόνητη την ελπίδα και την εμπιστοσύνη τους στον Θεό.


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.panhellenicpost.com

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ