ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΝΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Να παραιτηθεί κάλεσε δημοσίως τον Αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, εφόσον έχει πια άλλη γνώμη για το έργο του Μορέα στον Νέδοντα της Καλαμάτας από αυτή που ψήφισε πριν από ένα χρόνο. Ο Στάθης Αναστασόπουλος με την τοποθέτησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, το απόγευμα της Τετάρτης, τάχθηκε υπέρ του έργου του Μορέα, λέγοντας ότι η πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κάτι για την αντιπλημμυρική προστασία της Καλαμάτας, καθώς και ότι πρέπει να μην χαθεί η χρηματοδότηση των 80.000.000 ευρώ. “Θα είμαι δύο μήνες περιφερειάρχης. Όποιος δεν θέλει να είναι συνεργάτης μου και μάλιστα αμειβόμενος να παραιτηθεί αμέσως. Ψηφίσαμε, ακολουθήσαμε μια γραμμή” απάντησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και υπογράμμισε ότι “απαγορεύεται” να αλλάξει αυτή η γραμμή, διαφορετικά “άμεση παραίτηση, για να μην το κάνω εγώ”...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος σχολίαζε τις αναφορές του περιφερειάρχη και ο Παναγιώτης Νίκας του είπε: “Σταμάτα θρασύτατε”.

“Ποιος είναι θρασύς;” ρώτησε ο Στάθης Αναστασόπουλος και ο περιφερειάρχης απάντησε “εσύ”.

“Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό” ανταπάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Παναγιώτης Νίκας συνέχισε: “Να παραιτηθείς αμέσως”. Ο Στάθης Αναστασόπουλος όμως είπε: “Όχι δεν παραιτούμαι, να το κάνετε εσείς”.

 

Για μια ακόμη φορά κυριάρχησαν οι… υψηλοί τόνοι κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Σε μια σειρά θεμάτων, ανάμεσα στα οποία βρέθηκαν και τα αντιπλημμυρικά έργα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου παίρνοντας το λόγο σημείωσε με νόημα: «Να έχουν τη βεβαιότητα αυτοί που εξελέγησαν ότι δε θα είναι με μια κυβέρνηση στην πενταετία. Για όποιον έχει πολιτική εμπειρία αυτά τα ξέρει πολύ καλά», κάνοντας έμμεση αναφορά σε πιθανές εξελίξεις που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Περαιτέρω ο κ. Νίκας συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος σχολίασε ότι «Θα είμαι για δύο μήνες περιφερειάρχης. Όποιος δε θέλει να είναι συνεργάτης μου, και μάλιστα αμειβόμενος, να παραιτηθεί αμέσως!».

«Είσαι θρασύς», ακούστηκε από τα έδρανα εκ μέρους του κ. Στάθη Αναστασόπουλου για να απαντήσει ο κ. Νίκας: «Να παραιτηθείς αμέσως».

«Όχι, δεν παραιτούμαι. Να το κάνετε εσείς», απάντησε ο κ. Αναστασόπουλος, ενώ στη συνέχεια η συνεδρίαση διεκόπη εκτάκτως, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Γιάννης Μαλτέζος.

Επιστρέφοντας στη ροή της συνεδρίασης, ο κ. Αναστασόπουλος αποχώρησε από την αίθουσα, ενώ ο κ. Νίκας απευθυνόμενος στο Σώμα σημείωσε εμφατικά ότι «Από τα τέσσερα χρόνια, τα τρία χρόνια ήμουν υπονομευμένος από συγκεκριμένα άτομα και δεν το καταλάβατε ποτέ».

Τέλος, απευθύνοντας το λόγο στην παράταξη του κ. Τατούλη, ο περιφερειάρχης ανέφερε ότι «Δεν ήταν ο αντίπαλός μου η δική σας πλευρά. Αυτό να το ξέρετε. Αλλά εγώ άντεξα και πορεύομαι με αξιοπρέπεια».

                 Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr/ https://kalamatajournal.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ