ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΑ ΑΡΦΑΡΑ


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στ’ Αρφαρά, έξω από το Γυμνάσιο - Λύκειο, με επίθεση σε σχολικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ από μαθητές Ρομά.

Για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, ενώ ακούγεται ότι ο οδηγός του λεωφορείου που είχε πάρει τα παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο κι έφθανε στο Γυμνάσιο πάτησε απότομα φρένο και παραλίγο να χτυπήσει ένας μικρός μαθητής, οι μαθητές Ρομά επιτέθηκαν με μανία στο λεωφορείο, χτυπώντας το με τα χέρια, πόδια και με πέτρες κι κινήθηκαν απειλητικά για να χτυπήσουν τον οδηγό. Τελικά μετά το εκρηκτικό και πολεμικό κλίμα που διήρκεσε κοντά στα 10 λεπτά, ο οδηγός έφυγε, συνεχίζοντας προς τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Το επεισόδιο προκάλεσε την αντίδραση της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, που σκέπτεται να διακόψει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει τέτοιο σοβαρό επεισόδιο.

                 Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ