ΜΕ ΑΙΜΑ «ΒΑΦΤΗΚΕ» Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 06.00 το απόγευμα της Παρασκευής 10 Νοε. 23 στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας- Τρίπολης, στο ύψος του Αριοχωρίου.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, με συνοδηγό μια 29χρονη, και κατεύθυνση προς Τρίπολη, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε δέντρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο επιβαινόντων.

Στο σημείο έφθασαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων.
 

                Πηγή – πληροφορίες: https://www.panhellenicpost.com

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ