ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ


Στην Καλαμάτα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε καταστήματα της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του κ. Κασσελάκη ήταν ξαφνική, δεδομένου ότι δεν υπήρξε σχετική προηγούμενη ενημέρωση από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας.

«Οι πολιτικοί πρέπει να είναι μέσα στην κοινωνία χωρίς προειδοποίηση», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας με πολίτες στην Καλαμάτα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Είναι πολύ εύκολο να κλειστείς στα γραφεία, πρέπει να είμαστε έξω, πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι οποίες μετέφεραν ότι «διαπίστωσε ξανά και ξανά την ευχάριστη έκπληξη του κόσμου γι’ αυτή την αδιαμεσολάβητη επαφή». «Ήρθα για εσάς, το κόμμα ανήκει στον κόσμο. Αν δεν βγούμε εμείς έξω, με τον πρόεδρο πρώτον απ’ όλους, ποιος θα το κάνει;», διερωτήθηκε ο Στ. Κασσελάκης.

Πριν την επίσκεψη του στην Καλαμάτα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη Μεγαλόπολη.
                Πηγή – πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ / φωτογραφία: ertnews.gr

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ