ΆΓΡΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΡΟΜΑ: ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


Ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό, μεταξύ Ρομά, έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στη Μεσσήνη.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, φορτηγάκι, στο οποίο επέβαιναν 7 Ρομά, καταδίωξε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 Ρομά, από το ύψος του κόμβου της εισόδου της Μεσσήνης.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε στις οδούς Παπανδρέου και Μαυροματίου και κατά τη διάρκειά της υπήρξαν πυροβολισμοί.

Αμέσως μετά το περιστατικό οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο προσήλθαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, προκειμένου να το καταγγείλουν.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή της Μεσσήνης γίνεται λόγος για «βεντέτα» μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά, ωστόσο, οι εν λόγω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

 


Πηγές – πληροφορίες: https://messiniapress.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ