ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ …!!!!


Μια γυναίκα τραυματίστηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Αριστομένους και Γεωργούλη, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 στις 11:35 το πρωί. Στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο.

Ένα επαγγελματικό βανάκι την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

          Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μπορέσει να φτάσει στο σημείο του συμβάντος ανέβηκε και διέσχισε όλη την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας …!!!                Πηγή – πληροφορίες: https://www.facebook.com/soula.kalamata79


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ