ΆΚΟΥΣΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΛΙΨΕΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


           ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο ΑΔΟΚΗΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ:

ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΣΚΛΑΒΟΥ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

          Η κηδεία της μεταστάσης Καλλιρρόης θα πραγματοποιηθεί στις μακρινές Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια μαζί με τα παιδιά της.

Τη σχετική ανακοίνωση της κοιμήσεως της πολυαγαπημένης Καλλιρρόης Κων. Σκλάβου την έκαναν με συγκινητικά λόγια γεμάτα ευγνωμοσύνη και αγάπη, τα παιδιά της Κωνσταντίνος και Σπυρίδων Τσουκαλά.

«Σήμερα χάσαμε τον Άγγελο μας, τον βράχο μας την αιτία που είμαστε σε αυτόν τον κόσμο. Σήμερα χάσαμε την Μητέρα μας την μαμά μας. Σήμερα ο παράδεισος θα είναι διαφορετικός. Θα έχει το χαμόγελο σου,  μητέρα, μανούλα, μαμά.  Καλό παράδεισο να μας προσέχεις.»

       Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει την οδύνη της και την θλίψη της, εύχεται και προσεύχεται η μεταστάση Καλιρρόη, να έχει καλό ταξίδι και η ψυχή της να εύρη παράδεισο.

          Στους οικείους της ο μοναδικός αναστηθείς, αληθινός Τριαδικός Θεός της Αγάπης, ο Αναστημένος Ξυλουργός της Ναζαρέτ, η Μεγαλόχαρη Παναγία η Βουλκανιώτισσα, ο Άγιος Σεβαστιανός και ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος, που είναι έφορος και προστάτης του χωριού μας, να τους δίνουν την εξ ύψους υπομονή, παρηγοριά να ζήσουν να την θυμούνται και να έχουν την ευχή της.


 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ