ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ


Με ένα μήνυμα στο κινητό αποχαιρέτησε τη σύζυγό του ο 63χρονος εφοπλιστής που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η τελευταία του κίνηση ήταν να γράψει μερικές λέξεις στο κινητό του, στέλνοντας ένα γραπτό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη σύζυγό του.

Ο 63χρονος εφοπλιστής Ιμάντ Ζέιν είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του και για το λόγο αυτό έμεινε μόνος του στο υπόγειο του πολυτελούς σπιτιού στη Βούλα, έχοντας μαζί του μια καραμπίνα.

Στο σπίτι της οδού Βασιλέως Γεωργίου βρίσκονταν πέρα από τη σύζυγό του και ο προσωπικός του φρουρός, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε τις Αρχές.

«Συγχώρεσέ με»

Στο μήνυμά του ο 63χρονος εφοπλιστής θέλησε να εξηγήσει στη γυναίκα του τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή.

«Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα. Συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω» ήταν οι λέξεις που τις έστειλε μέσω του κινητού του τηλεφώνου, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αμέσως μετά ένας πυροβολισμός «πάγωσε» όσους βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Ήταν από την καραμπίνα που βρέθηκε στο πλευρό του Ιμάντ Ζέιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοπλιστής φέρει τραύμα στον κορμό του σώματός του, με την ιατροδικαστική εξέταση να δίνει περισσότερες απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του.

Την έρευνα του περιστατικού έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, ενώ αξιωματικοί θα λάβουν καταθέσεις από τους οικείους του.

Μία από τις μεγαλύτερες εφοπλιστικές οικογένειες

Η ναυτιλιακή εταιρία του εφοπλιστή Ιμάντ Ζέιν είναι από τις μεγαλύτερες που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Ο 63χρονος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον χώρο της ναυτιλίας, μέσω της εταιρείας Νaftomar Shipping and Τrading Co, που ανήκει στον Ιμάντ Ζέιν και στα αδέλφια του.

Αρχικά ξεκίνησε με τη διανομή πετρελαιοειδών στη Μεσόγειο, ενώ στη συνέχεια κέρδισαν σημαντικό μέρος στον τομέα του υγραερίου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «παρά τις πρώιμες εμπορικές δυσκολίες με ναυλωμένα πλοία, το 1977 η εμπορία υγραερίου και οι πλοιοκτήτες ενώθηκαν» και έγινε η απόκτηση του πρώτου πλοίου της εταιρείας με 4.000 m3 LPG/C Gaz Unity.

Κάτι που οδήγησε την Naftomar στην αποκλειστική ενασχόληση με τη μεταφορά υγραερίου.

Ο στόλος της Naftomar απαριθμεί συνολικά 21 πλοία, εκ των οποίων τα 18 είναι LPG και τρία τάνκερ.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.panhellenicpost.com

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ