ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΩΡΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ


Την ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. στον εισαγγελέα – «Χρηματοδοτούσαν» τους χούλιγκαν με δωρεάν προσκλήσεις και εισιτήρια τα οποία μεταπωλούσαν με «καπέλο» - Παράνομη διάθεση διαπιστευτηρίων για να μπορούν οι «αρχηγοί» να εισβάλουν στους αγωνιστικούς χώρους – Εργάζονταν στον Δήμο Πειραιά και στο Red Store του Ολυμπιακού

Την άμεση σύνδεση και εμπλοκή της διοίκησης του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, του Αντιπροέδρου, Κωνσταντίνου Καραπαπά αλλά και του έτερου αντιπροέδρου Δημήτρη Αγραφιώτη , καθώς και του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την εγκληματική οργάνωση μέλη της οποίας ευθύνονται για τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Τι αναφέρει το διαβιβαστικό της Ασφάλειας

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό το οποίο βρίσκεται στη διάθεση της «Ζούγκλας», «οι χούλιγκανς που αυτοαποκαλούνται οργανωμένοι, έχουν συγκροτήσει επιχειρησιακά δομημένη και με διαρκή δράση οργάνωση αποτελούμενη από περισσότερα των τριών πρόσωπα, που επιδιώκει τη συστηματική τέλεση περισσότερων κακουργημάτων και πλημμελημάτων και κυρίως εκρήξεων και εμπρησμών, κατασκευής και κατοχής εμπρηστικών και εκρηκτικών υλών, βομβών, ανθρωποκτονιών τετελεσμένων, επικίνδυνων σωματικών βλαβών, κλοπών, ληστειών, εκβιάσεων…».

Σε άλλο σημείο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης, έχει εσωτερική διάρθρωση και σαφή ιεραρχική δομή ενώ τα μέλη της έχουν καθορισμένους ρόλους…».

Η δομή της εγκληματικής οργάνωσης

Αναφορικά με τη δομή της οργάνωσης οι Διωκτικές Αρχές σημειώνουν ότι «περιλαμβάνει τα ηγετικά μέλη που αναγνωρίζονται ως επικεφαλής της Θύρας 7, οι λεγόμενοι “μεγάλοι” και οι αποκαλούμενοι “μικροί” οι οποίοι υποτάσσονται πλήρως στα ανώτερα μέλη για την πραγματοποίηση των επιθέσεων…».

Στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας  εκτιμάται ότι η εγκληματική οργάνωση «διευθύνεται συγκεκριμένα και σε ανώτατο  επίπεδο από μέλη της διοίκησης ή στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός… και χωρίς τη συμμετοχή και την υψηλή προστασία (μελών διοίκησης και στελεχών της ΠΑΕ) τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δεν θα είχαν την καθολική και αδιαμφισβήτητη αποδοχή και υπακοή των κατώτερων μελών και κατά συνέπεια η εγκληματική οργάνωση δεν θα υπήρχε ή θα είχε περιορισμένο εύρος και δράση…».

Σε άλλο σημείο οι Αρχές αναφέρουν ότι «οι Ιωσήφ Αντιζάς , Δημήτρης Μοιρώτσος αλλά και ο μετέπειτα δολοφονηθείς Βασίλης Ρουμπέτης, εισέρχονταν στους αγωνιστικούς χώρους ως SLO της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δυνάμει διαπιστεύσεώς τους από τη διοργανώτρια Αρχή ( Super league), κατόπιν σχετικού αιτήματος της ίδιας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που υπογράφονται από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο αυτής, Δημήτριο Αγραφιώτη…».

«Η διαπίστευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο μαρτυρά άμεση σχέση του διαπιστευμένου προσώπου με την ομάδα που του χορηγεί τη διαπίστευση», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης

Σύμφωνα πάντα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, η περιγραφή των βασικών ηγετικών στελεχών της Θύρας 7 κατά το ανακριτικό υλικό έχει ως εξής:

«Ηγετικά μέλη της εν λόγω οργάνωσης, στην βούληση των οποίων υποτάσσονταν όλα τα μέλη της, τυγχάνουν οι 1 έως 8 Κατηγορούμενοι (ΑΝΤΙΖΑΣ Ιωσήφ, ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ Μάριος–Δημήτριος, ΚΙΑΤΟΣ Πέτρος, (επ) ΧΟΛΜΠΑΝ (ον) ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ-ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥ, ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ Δημήτριος, ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ Δημήτριος, ΚΟΝΤΟΜΟΥΣ Κωνσταντίνος και ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΣ Νεκτάριος). Το εν λόγω ηγετικό σύνολο αποτελούσε τον πυρήνα της οργάνωσης, πάνω στον οποίο στηριζόταν η αδιάλειπτη και συνεχής δράση της, επέλεγε τους στόχους, σχεδίαζε και οργάνωνε την εγκληματική δραστηριότητα, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο και κατά το εκτελεστικό στάδιο, με φυσική και καθοδηγητική παρουσία σε όλες σχεδόν τις έκνομες ενέργειες. Τα νεαρότερα μέλη της οργάνωσης τους αποκαλούν και ως «ΜΕΓΑΛΟΥΣ», τους γνωρίζουν τουλάχιστον φυσιογνωμικά και τους αναγνωρίζουν ως αρχηγούς της «ΘΥΡΑΣ 7», δηλαδή των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, χωρίς την εντολή ή την έγκριση των οποίων δεν γίνεται τίποτα, όπως χαρακτηριστικά έχει αναφερθεί. Στο σημείο αυτό αναφέρεται ότι, ο προστατευόμενος μάρτυρας με την πλασματική ονομασία 67Ε, κατέθεσε ότι ηγετική ομάδα, στην υπό έρευνα εγκληματική οργάνωση, τυγχάνουν και οι ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γεώργιος , ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ Σωκράτης. Από την διενεργηθείσα προανάκριση, προκύπτει ότι πράγματι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γεώργιος ανήκει στους «ΜΕΓΑΛΟΥΣ» της θύρας 7, πλην όμως δεν έχει εξακριβωθεί η συμμετοχή του σε αξιόποινες πράξεις και ο ρόλος τους σε αυτές. Ο ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ Σωκράτης έχει ταυτοποιηθεί στο παρελθόν από την Υπηρεσία μας για ληστρική επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού με οπαδικό υπόβαθρο, που έλαβε χώρα την 02/10/2021, πλην όμως στην υπό εξέταση υπόθεση δεν εξακριβώθηκε ο ρόλος του. Από τους «ΜΙΚΡΟΥΣ», ιδιαίτερη ροπή στην εγκληματικότητα, με συμμετοχή σε τουλάχιστον τρεις αξιόποινες πράξεις της Εγκληματικής Οργάνωσης, έχουν οι: ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ Αλέξανδρος, ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ορφέας, ΧΑΛΚΙΔΗΣ Ιωάννης, ΜΑΡΑΓΚΟΣ Παναγιώτης, ΜΑΙΔΩΝΗΣ Αντώνιος και ΜΠΡΟΥΛΙΑΣ Στυλιανός».

Μπροστάρηδες στα επεισόδια Μαρινάκης και Καραπαπάς

Στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται αναφορά και στα επεισόδια που έγιναν στο στάδιο Καραϊσκάκη έναν χρόνο πριν ( 23/4/2023) κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική των play off. Προς το τέλος του αγώνα όταν η ΑΕΚ πέτυχε τρίτο γκολ, δυσαρεστημένοι οπαδοί του Ολυμπιακού προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα πετώντας μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. «Το ίδιο μάλιστα έπρατταν και οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης και Κωνσταντίνος Καραπαπάς που βρισκόντουσαν στο γήπεδο και παρακολουθούσαν τον αγώνα».

Μετά τη διακοπή του αγώνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αστυνομικές δυνάμεις για να προστατεύσουν την αποστολή της ΑΕΚ που αποχωρούσε προς τα αποδυτήρια, ενώ από τις κερκίδες vip συνεχίζονταν να εκτοξεύονται διάφορα αντικείμενα.

«Τότε ο Ιωσήφ Αντιζάς έκανε σήμα στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που βρισκόντουσαν στις κερκίδες των θυρών 6 και 7 να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο για να προκαλέσουν επεισόδια σε βάρος της αστυνομικής δύναμης», γράφει το διαβιβαστικό.

Το ίδιο σκηνικό συνέβη και στον Βόλο

Σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στο στάδιο του Βόλου, στον αγώνα μεταξύ του Βόλου και του Ολυμπιακού όταν κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων, ακυρώθηκε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού.

«Τότε ο Ιωσήφ Αντιζάς, αφού προηγουμένως συνομίλησε με τον επίσης ευρισκόμενο στο γήπεδο αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των επεισοδίων ενώ σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων, φρόντισε να ανοίξει και η πόρτα μεταξύ της κερκίδας στην οποία βρίσκονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του αγωνιστικού χώρου, ώστε να διευκολυνθεί η είσοδος σε αυτόν».

Μοίραζαν προσκλήσεις στην εγκληματική οργάνωση

Επίσης όπως προέκυψε από τις καταθέσεις, τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, λάμβαναν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στο γήπεδο, τις οποίες στη συνέχεια είτε μοίραζαν στα κατώτερα μέλη, είτε τις πωλούσαν στην τιμή που όριζαν οι ίδιοι.

«Επίσης μπορούσαν και προμηθεύονταν μαζικά εισιτήρια τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν έξω από τα γήπεδα Καραϊσκάκης και ΣΕΦ σε τιμή ανώτερη της αναγραφομένης».

«Ιδιωτικός στρατός»  στη σκιά της «Λέσχης Φιλάθλων Ολυμπιακού Θύρα 7»

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι σύμφωνα με το διαβιβαστικό «μη ονομαστικά εισιτήρια της κατώτερης τιμής και μόνο για τα μέλη του, δικαιούται να λαμβάνει μόνο ο αναγνωρισμένος σύνδεσμος φιλάθλων. Εν προκειμένου ο μόνος νόμιμος σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2725/1999 σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού, είναι το σωματείο με την επωνυμία “Λέσχη Φιλάθλων Ολυμπιακού Θύρα 7” που συστάθηκε και λειτουργεί με τη συναίνεση του σωματείου “Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς” και το οποίο, σύμφωνα με το αντίγραφο βιβλίου μητρώου μελών, χορηγήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην οποία υποβάλλεται ετησίως, αριθμεί μόνο 27 εγγεγραμμένα μέλη και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να λαμβάνει περισσότερα εισιτήρια από τα μέλη της. Σημειωτέων ότι μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών της ως άνω “Λέσχης Φιλάθλων Ολυμπιακού Θύρα 7” δεν περιλαμβάνεται κανένα από τα ηγετικά η κατώτερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης…».

«Συνεπώς η μαζική διάθεση μη ονομαστικών εισιτηρίων για τις ανάγκες της “Λέσχης Φιλάθλων Ολυμπιακού Θύρα 7” , σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται και μόνο ως προσχηματική μπορεί να χαρακτηριστεί…».

Έμμεση χρηματοδότηση των χούλιγκαν

Οι διωκτικές Αρχές κάνουν λόγο για «έμμεση χρηματοδότηση των χούλιγκαν». Όπως επισημαίνεται στο διαβιβαστικό: «Όταν τέτοια εισιτήρια διατίθενται και σε μη μέλη αναγνωρισμένων λεσχών και μέσω της αδικαιολόγητης, παράνομης και ανεξέλεγκτης μαζικής διάθεσής τους και προσκλήσεων σε ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και της εν συνεχεία μεταπώλησής τους με “καπέλο” ή σε τιμή ανώτερη της αναγραφόμενης, τα μέλη αυτά χρηματοδοτούντο εμμέσως από όποιον τους παρείχε τα εισιτήρια και τις προσκλήσεις».

Έβρισκαν δουλειά από τον Μώραλη

Σε άλλο σημείο του διαβιβαστικού τονίζεται ότι «αξιοπρόσεκτο τυγχάνει και το γεγονός ότι κάποια από τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συνδέονται με τον Ολυμπιακό και με εργασιακή σχέση, ενώ άλλα είτε έχουν προσληφθεί σχετικά πρόσφατα και εργάζονται ( ενίοτε και χωρίς να παρέχουν πραγματική εργασία), είτε έχουν απασχοληθεί στο παρελθόν στον Δήμο Πειραιά, του οποίου ο δήμαρχος, Ιωάννης Μώραλης είναι και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πιο συγκεκριμένα όπως προκύπτει από την Εργάνη, ο Ιωσήφ Αντιζάς εργάζεται από το 2018 στο RED STORE ΘΡΥΛΙΚΑ ΔΩΡΑ MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ που είναι το επίσημο κατάστημα boutique της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ παλαιότερα είχε εργασθεί επί δίμηνο και στον δήμο Πειραιά. Ο Θ.Π. εργάζεται από τον Ιούνιο του 2022 στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενός από τον Φεβρουάριο του 2012 έως τον Μάιο του 2022 εργαζόταν στον Δήμο Πειραιά. Οι  Δημήτρης Μοιρώτσος και Πέτρος Κιάτος, προσλήφθηκαν την 1/6/2022 στον Δήμο Πειραιά όπου εξακολουθούν να εργάζονται. Οι Μάριος Χανδρινός και Ιωάννης Χαλκίδης εργάστηκαν στον Δήμο Πειραιά κατά το χρονικό διάστημα από 20/4/2023 έως 19/6/2023. Τέλος ο Μπογκτά Χόλπμαν εργαζόταν στο αθλητικό σωματείο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (δηλαδή στον ερασιτέχνη) από 6/4/2020 έως 7/12/2023 (δηλαδή μέχρι και την ημέρα κατά την οποία έλαβαν χώρα τα επεισόδια στα οποία τραυματίστηκε θανάσιμα ο υπαρχιφύλακας Λυγγερίδης Γεώργιος)».

Ανατριχιαστικοί διάλογοι: «Έχουμε πόλεμο κωλόμπατσοι, θα σας σκοτώσουμε όλους»

«Έχουμε πόλεμο κωλόμπατσοι, θα σας σκοτώσουμε όλους», «Νέα Σμύρνη σας χρειάζεται ξανά», «θα σας βρούνε όλους κρύους». Αυτές οι φράσεις ακούστηκαν το βράδυ της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη από τους χούλιγκανς που επιτέθηκαν στις διμοιρίες των ΜΑΤ στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπως προκύπτει από το υλικό της ογκωδέστατης δικογραφίας που έχουν από το πρωί στα χρέη τους οι δικαστικοί λειτουργοί. Όμως δεν ήταν μόνο αυτό που προκάλεσε ανατριχίλα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που χειρίστηκαν την υπόθεση. Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που γίνεται μεταξύ ενός κατηγορούμενου και του φίλου του αρκετό καιρό μετά την δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη.

«ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ»: Και ευθεία βολή ε; Μπαμ.

«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ »: Ναι.

«ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ»: Και όποιον πάρει ο χάρος,

«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ »: Τα πήγανε δέκα άτομα εκεί τα άδειασαν όλα. Εδώ ρε μ…κα είχανε σαράντα δυναμίτες ΑΚ. Δεν ήταν μόνο ναυτικές ήταν πολλά τα πράγματα εκείνη την ημέρα. Ξέρεις τι είναι να φας σαράντα δυναμίτες τώρα;

«ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ»: Πήγανε για θάνατο δηλαδή; Πήγαν να σκοτώσουν.

«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ »: Ναι πήγαν να γ…ουν τα ματ και ήταν λίγα τα ματ.

Όσον αφορά στον ρόλο του ηγετικού στελέχους της Θύρας 7, το όνομα του οποίου φιγουράρει στην πρώτη θέση του διαβιβαστικού εγγράφου της αστυνομίας, οι αρχές έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τον ρόλο του. «Σύμφωνα με την εντολή του μόλις αυτός θα έριχνε την πρώτη μολότοφ, τότε οι υπόλοιποι θα ξεκινούσαν να εκτοξεύουν τα αντικείμενα με τα οποία είχαν εφοδιαστεί κατά των αστυνομικών».

Παρά τους ισχυρισμούς του γνωστού μάνατζερ, ο οποίος υποστήριζε ότι «έδωσε ένα πανό και στη συνέχεια έφυγε από το γήπεδο» οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας δίνουν τελείως διαφορετική εκδοχή. Συγκεκριμένα, «στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται το ηγετικό στέλεχος της Θύρας 7 να βρίσκεται στο παρκέ του γηπέδου και να συνομιλεί με τον μάνατζερ. Στη συνέχεια ο τελευταίος, πληκτρολογεί για αρκετά δευτερόλεπτα στο κινητό του και αμέσως μετά βγαίνει από την πλαϊνή θύρα. Λίγο μετά λαμβάνουν χώρα οι επιθέσεις…» περιγράφεται στην έρευνα των αστυνομικών.

Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα

H εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση ποινικών διώξεων κατά των συλληφθέντων για τη δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά περίπου 160 άτομα με τους 67 να έχουν συλληφθεί.

Οι ποινικές διώξεις αφορούν σε δώδεκα κακουργήματα και σωρεία πλημμεληματικών πράξεων που πλέον βαραίνουν του συλληφθέντες.

Ειδικότερα πρόκειται για τα αδικήματα:

-Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (οκτώ άτομα)

-Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

-Ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

-Ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

-Συνεργεία στην ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης

-Έκρηξη που είχε ως αποτέλεσμα και το θάνατο άλλου κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

-Ηθική αυτουργία στην έκρηξη που είχε ως αποτέλεσμα και το θάνατο άλλου κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης

-Συνέργεια στην έκρηξη που είχε ως αποτέλεσμα και το θάνατο άλλου κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

-Κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό οργανώσεων με αφορμή αθλητική εκδήλωση.

-Ηθική αυτουργία στην κατασκευή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών από την οποία μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο με αφορμή αθλητική εκδήλωση

-Εκβίαση με απειλής βλάβης της επιχείρησης άλλου κατά συναυτουργία κατά διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

-Ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή με αθλητικό υπόβαθρο.

-Διακεκριμένη βία κατά υπαλλήλων που διέτρεξαν σοβαρό κίνδυνο.

-Εμπρησμός από τον οποίο μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα κατά αθλητική εκδήλωση.

-Διατάραξη κοινής ειρήνης κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

-Φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά υπαλλήλων και μη.

-Βιαιοπραγία κατά άλλου κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

-Κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικής βλάβη κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

-Κατοχή βεγγαλικών και κροτίδων κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης .

-Κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

-Κλοπή κατά συναυτουργία.

-Παράνομη οπλοκατοχή.

-Παράνομη οπλοφορία.

-Οπλοχρησία κατά εξακολούθηση

-Παράνομη κατοχή κροτίδων.

-Προμήθεια κατοχή ναρκωτικών.

Σημειώνεται πως από τους συλληφθέντες ο ένας είναι ανήλικος ενώ συνολικά υπολογίζονται οι κατηγορούμενοι κάτω των 18 ετών να είναι 15.

Όλοι οι κατηγορούμενοι σύμφωνα με το επίσημο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.:

Αντιζάς Ιωσήφ (40 ετών), γνωστός με το προσωνύμιο «Κοντός»

Χανδρινός Μάριος – Δημήτριος (27 ετών), γνωστός με το προσωνύμιο «Όμλε»

Κιάτος Πέτρος (33 ετών)

Χολμπάν Μπογκντάν – Αλεξαντρού (36 ετών), γνωστός με το προσωνύμιο «Ρουμάνος»

Μοιρώτσος Δημήτριος (45 ετών)

Μυρσίνιας Δημήτριος (35 ετών), γνωστός και ως «Shark»

Κοντομούς Κωνσταντίνος (25 ετών), γνωστός με το προσωνύμιο «Kόκος»,

Καρανικόλος Νεκτάριος, (53 ετών)

Γεντίκης Νικόλαος (19 ετών), προσωρινά κρατούμενος στο Κ.Κ. Κουρυδαλλού,

Τόλιας Αγαθάγγελος, (22 ετών)

Καλαϊτζίδης Λάζαρος (23 ετών)

Κουτσούκης Αλέξανδρος (26 ετών)

Σπηλιωτόπουλος Ορφέας (24 ετών)

Χαλκίδης Ιωάννης (24 ετών)

Μαραγκός Παναγιώτης (19 ετών)

Μαιδώνης Αντώνιος (19 ετών)

Γεντίκης Δημήτριος (17 ετών)

Αναστασόπουλος Ιωάννης-Νικόλαος (25 ετών)

Μπρούλιας Στυλιανός (25 ετών) γνωστός με το προσωνύμιο «BROOKLYN»,

Πανούλας Βασίλειος (24 ετών)

Ρουμπάτης Ανδρέας (23 ετών)

Φουρλεμάδης Νικόλαος (20 ετών), γνωστός με το προσωνύμιο «Φούρλε»,

Παπαστάθης Αθανάσιος-Ραφαήλ (19 ετών)

Μαργαρίτης Δημήτριος (21 ετών)

Φοίφας Δημήτριος (19 ετών)

Γουνιδέλλης Κωνσταντίνος (27 ετών)

Αδαμακόπουλος Δημήτριος (24 ετών)

Τζίτζιρας Αναστάσιος-Σταύρος (22 ετών)

Καραγιάννης Άγγελος, (20 ετών)

Κατσιφός Δημήτριος, (20 ετών)

Βαφειάδης Άγγελος, (44 ετών)

Απέργης Απόστολος (27 ετών)

Φωτίου Άγγελος-Βασίλειος (21 ετών)

Αλεξίου Ευάγγελος,  (25 ετών)

Τσαούσι Άγγελο, (23 ετών)

Αργυρός Χρίστος (33 ετών)

Γκοβέλας Νικόλαος (23 ετών)

Κλουβάτος Χρήστος (25 ετών)

Λαμπόγλου Συμεών (25 ετών)

Κελεπούρης Ξενοφών (16 ετών)

Κατσικάς -Δαούσης Βίκτωρας (17 ετών)

Αμαργιανός Άρης-Γεώργιος, (17 ετών)

Παγουλάτος Παύλος-Σπυρίδων (20 ετών)

Πετρής Γεώργιος – Εφραίμ (20 ετών)

Ζωγράφος Νικόλαος, (27 ετών)

Πανταζόπουλος Νικόλαος (25 ετών)

Ηλίας, (21 ετών)

Minglis Dionysos (25 ετών)

Δαρεφέρας Ιωάννης-Στέφανος (16 ετών)

Σταύρου Κωνσταντίνος, (16 ετών)

Mahas Mario (16 ετών)

Πολυχρονάτος Γεράσιμος (19 ετών)

Έξαρχου Γεώργιος (22 ετών)

Κατσάνος Παναγιώτης (22 ετών)

Κλάδας Αστέριος (22 ετών)

Νικολάου Παναγιώτης (21 ετών)

Kuci Enea, (18 ετών)

Στανημεράκης Χρήστος, (23 ετών)

Κατσώρης Ιωάννης-Παναγιώτης, (21 ετών)

Νικολάου Γεώργιος, γεν. την 16/10/200

Τσίπρας Νικόλαος

Τάτσης Θεόδωρος, (20 ετών)

Σωτήρχου Γεώργιος,(19 ετών)

Γκίκα Μάριο, (20 ετών)

Κοντονής Δημήτριος, (22 ετών)

Κοκκόρης Ιωάννης Ωκεάνος, (20 ετών)

Κατσαρός Γεώργιος, (21 ετών)

Μασάτη Νικόλαος, (19 ετών)

Λαϊός Ζαχαρίας–Στάθης, (23 ετών)

Ελευθεριάδης Χαράλαμπος, (21 ετών)

Hysa Kristian, (21 ετών)

Καρδάσης Κυριάκος

Ξυγγένης Νικόλαος, (18 ετών)

Ταταράκης Βασίλειος, γεν. 07/12/1999

Μανίνος Νικόλαος, γεν. 22/05/2007

Pali Marsid γεν. 29/09/1995

Κόντης Ευστράτιος , γεν. την 07/09/1982

Βασιλάκης Δημήτριος, γεν. 12/09/1981

Hussain Shah, γεν. την 29/10/1998

Ιακωβίδης Αναστάσιος, γεν. την 09/12/2003

Χατζηδάκης Ζαχαρίας-Μιχαήλ, γεν. την 25/10/2004

Μαρούγκας Νικόλαος, γεν. 03/10/1987

Κερπάτσι Άγγελος, γεν. την 25/04/1999

Μπουγιατιώτης Γεώργιος, γεν. την 11/07/2007

Φακλάρης Θεόδωρος, γεν. 06/08/2004

Σταμπούλης Νικόλαος, γεν. 03/11/1999

Ντάσκας Σπυρίδων, γεν. την 27/03/2000

Τραγούλιας Βασίλειος

Κουνελής Σταμάτη, (21 ετών)

Αρυλάκης Γεώργιος, γεν. 04/08/2006

Πιτσογιάννης Στυλιανός–Παναγιώτης, γεν. 23/09/1994

Μονογυιός Αντώνιος, γεν. την 23/08/2002

Νιάρχος Άγγελος, γεν. την 22/12/1999

Δήμου Σεραφείμ, γεν. την 15/04/2002

Κωτσάλας Ανδρέας–Στυλιανός, γεν. 26/11/1992

Παναγιωτίδης Θωμάς, γεν. 12/08/1985

Ανδρουλάκης Κωνσταντίνος, γεν. 26/09/2002

Τσινάρης Θεόφιλος , γεν.  07/09/2002

Κουτσούκης Θέμελης–Μάριος, γεν. 25/07/2007

Βλούτης Χριστόδουλος, γεν. 03/12//2001

Δελλής Κωνσταντίνος, γεν. την 20/01/2005

Δημητράκος Λουκάς-Μάριος, (21 ετών)

Καλλάσι Ερμαλντ, (23 ετών)

Καραγιάννης Κωνσταντίνος-Μιχαήλ, γεν. την 05/02/2002

Καραμανώλης Παναγιώτης, γεν. 24/07/1999

Κικίδης Διαμαντής γεν. 17/03/2006

Κοκώσης Θεοχάρης, γεν. την 17/02/2004

Κοσμάς Δημήτριος, γεν. την 12/06/2003

Μαργέτης Κωνσταντίνος, (21 ετών)

Μετά Τζεβίτ, γεν 06/11/2004

Μπατζίνας Σπυρίδων, γεν. την 25/08/1999

Παυλάκος Χρήστος, γεν. 23/05/2000

Πούλης Άγγελος, γεν. 18/02/2000

Ράσα Ιωσήφ, γεν. την 13/12/2004

Σάντας Δημήτριος, γεν. 15/11/2000

Σιμίτσογλου Ιωακείμ, γεν. την 02/08/2002

Σκλαβενίτης Ιωάννης, γεν. την 29/11/1999

Σούκας Θεόδωρος γεν. την 31/05/1998

Σουράτος Βασίλειος,(21 ετών)

Τζέπα Εμιλιάν, γεν. 22/03/2001

Σιώντας Λάζαρος , γεν. την 06/05/1997

Περβολαράκης Μιχαήλ, γεν. 10/06/1983

Κουταγιάρ Πέτρος-Μάριος, γεν. την 21/02/2005

Βυλλιώτης Χρήστος , , γεν. την 15/12/1982

Κόντος Βασίλειος, γεν. 21/02/1982

Ματζακόπουλος Άγγελος –Κωνσταντίνος, γεν. την 02/07/1993

Σαραντέλης Νικόλαος, γεν. την 13/08/1981

Αθανασάτος Σπυρίδων-Ηλίας, γεν. 07/11/2004

Αγαλιώτης Σοφοκλής, γεν. την 10/01/2004

Xhauri Elvis, γεν. 25/02/1996

Σέλλης Σταύρος, (21 ετών)

Τσούχλης Δημήτριος, γεν. την 08/02/2000

Ντελλής Ιωάννης-Ευστάθιος, (23 ετών)

Βογιατζής Δημήτριος, γεν. 15/09/2004

Ζυφέρι Άλεκς, γεν. 08/06/2003

Μαρτιροσιάν Ασότ, γεν. την 12/02/1990

Παγώνης Αναστάσιος, γεν. 02/07/2002

Κλώσσας Κούτρας Ιάσων, γεν. 21/08/2002

Παπαδόπουλος Ευστάθιος, γεν. την 27/08/2002

Μπατσάρας Ευάγγελος, γεν. 07/10/2006

Θωμόπουλος  Δημήτριος, (30 ετών)

Πανιώρας Ανδρέας (28 ετών)

Μαμαγκάκης Ιωάννης, (19 ετών)

Τζίτζιρας Νικόλαος-Στυλιανός, (19 ετών)

Γαλανόπουλος Γεώργιος, (34 ετών)

Καυκιάς Χαράλαμπος, (41 ετών)

Ξυπολιάς Απόστολος, (34 ετών)

Μυτάκης Σπυρίδων, (23 ετών)

Τσαπρούνης  Ιωάννης (25 ετών)

Νινός Γεώργιος, (43 ετών)

Καρύδης Αριστείδης, (32 ετών)

Αρβανίτης Γεώργιος, (32 ετών)

Δαγκλής Χρήστος, (44 ετών)

Grembi Aldelina (34 ετών)

Θανασούλας Κωνσταντίνος, 921 ετών)

Παπαδιώτης Δημήτριος, (21 ετών)

Γιαζό Κριστιάν, (20 ετών)

Ψωμάς Κωνσταντίνος (32 ετών)

Μελιδωνιάτης Χρήστος  (25 ετών)

Κωστόπουλος Βάϊος (24 ετών)

Στον 10ο όροφο της ΓΑΔΑ Καραπαπάς και Κουντούρης

Καταθέτουν για όσα τους προσάπτει το παραπεμπτικό του διαβιβαστικού της ΕΛ.ΑΣ. προς τον εισαγγελέα για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη

Αργά του απόγευμα της Τρίτης κλήθηκαν στη ΓΑΔΑ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς καθώς και ο πρόεδρος τους ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης προκειμένου να καταθέσουν για όσα τους προσάπτει το παραπεμπτικό του διαβιβαστικού της ΕΛ.ΑΣ. προς τον εισαγγελέα αναφορικά με την δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη.

Όπως αποκάλυψε η «Ζούγκλα», σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας, η ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να εμπλέκεται στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η εγκληματική οργάνωση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.
                Πηγή – πληροφορίες https://www.zougla.gr

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Αρχείο

Φόρμα επικοινωνίας

Αποστολή

Labels

12Ο ΠΕΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1821 1940 2022 5G 77 ΜΕ 9ο ΣΠ ΑΓΓΛΙΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΑΕΙ ΑΕΚ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΡ. ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΑΙΓΙΟ ΑΙΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΟΓΑ ΙΠΠΟΙ ΑΛΩΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΛΩΝΙΣΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΔΑΝΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΡΙΑ αρ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΡΗΣ ΓΑΛΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΡΦΑΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΧΙΜ. ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΛΥΡΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΚΟΛΑΡΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΙΩΖΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΒΙΑΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΚΑΝΟΣ ΒΡΟΜΩΒΡΥΣΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΜΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΒΑΣ ΓΛΥΚΑ ΓΟΕΒ ΓΡΙΠΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΗ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ ΔΕΥΑΚ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΆΡΘΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΡΑ ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΑΑΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΕΥΝΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ - ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΚΑΒ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΛΙΣΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΜΝΗΜΟΝΕΣ ΕΜΑΚ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΜΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΟΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΝΩΜΗΣ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΥΑΝ ΕΡΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΥΧΕΣ ΕΦΟΡΙΑ ζ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΉΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΈΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΠΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΡΙΣΜΑ ΘΕΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΛΙΨΗ ΘΟΥΡΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΗΜΙΟΒΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΩΗΛ ιερο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΩΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΙΘΩΜΗ ΙΜΒΡΟΣ ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΙΡΑΝ ΙΣΘΜΟΣ ΙΣΛΑΜ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΡΑΓΑΤΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΡΒΕΛΙ ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΗΔΕΙΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙΕΒΟ ΚΙΝΑ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΟΡΕΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΟΥΤΣΑΒΙΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΡΗΤΗ ΚΤΕΛ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΝΗΓΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΛΑΔΑ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΛΕΝΙΝ ΛΗΜΝΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΛΙΜΝΗ ΛΟΑΤΚΙ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ ΜΑΣΚΑ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΕΝΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΜΕΡΑ25 ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΣΣΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΟΥΡΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΟΣΧΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΥΚΟΝΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΕΔΟΥΣΑ ΝΕΚΡΟΙ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΥΧΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜΑ ΟΔΥΝΗ ΟΘΩΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΚΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΣΕ ΟΣΦΠ ΟΤΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΚΟΕ ΠΑΜΙΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΥΛΚΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΡΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΧΑ ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΕΝΘΟΣ ΠΕΡΣΙΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΠΕΥΚΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΙΠΙΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΛΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ πολι ΠΟΛΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΠΟΝΟΣ ΠΟΡΝΗ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΤΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΤΩΧΟΣ ΠΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΡΩΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΜΟΣ ΣΔΟΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΚΑΛΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΑΣΙΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΣΤΟΥΠΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΤΑΜΠΑΡΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΙ ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΤΖΑΚΙΑ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΤΖΟΥΜΗΣ ΤΗΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΕΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΓΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΦΛΑΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΟΝΙΚΟ ΦΡΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ φω ΦΩΤΑ LED ΦΩΤΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ χαρ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΧΑΣΙΣΙ ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Χρυσόστομος Καράμπελας ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΣ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΩΝΑΣΗΣ BEETLE c COVID-19 e FACEBOOK FAKE NEWS GAY i INSTAGRA INSTAGRAM INTERNET LOCKDOWN MAGAZINE p PLATI PLATY PLATY MAGAZINE PLATY NEWS SEX SIEMENS SOCIAL MEDIA t TWITTER VIDEO