ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ Δρ. ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ …!!!!
ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ..!!!
ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΩΣΤΗ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ..!!!!!!
ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ .:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:

Επειδή η στιγμή είναι ιστορική, οι εν Μεσσηνία ιεροψάλτες και φίλοι της βυζαντινής εκκλησιαστικής μουσικής ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ευχαριστήσουν δημοσίως τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο ο οποίος έβαλε επιτέλους τέλος σε μια εκκλησιαστική παρεκτροπή και επανατοποθέτησε στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής βυζαντινό χορό έπειτα από 100 και πλέον έτη, να τιμήσουν για μια ακόμη φορά τον πολιό πρωτοψάλτη του ναού κ. Αλέκο Νικητόπουλο για την πολυετή προσφορά του στο αναλόγιο του ναού, να συγχαρούν τον νέο χοράρχη-πρωτοψάλτη μόλις ανακοινωθεί και επίσημα το όνομά του, γιατί μετά από αγώνες δεκαετιών, θα αξιωθεί να διακονήσει ένα αναλόγιο του μεγέθους της Υπαπαντής, και, τέλος, να θέσουν εαυτούς στην υπηρεσία του για οτιδήποτε αυτός επιθυμήσει (θεωρώ καθήκον κάθε Καλαματιανού ιεροψάλτη να λάβει ενεργά μέρος στην πρώτη Θεία Λειτουργία που θα πραγματοποιηθεί και θα ψάλλεται στον ναό η βυζαντινή εκκλησιαστική μουσική, τιμής ένεκεν). Ήρθε η ώρα να παραμεριστούν προσωπικές αντιπάθειες που εμφιλοχωρούν στον χώρο, προσωπικές φιλοδοξίες που ίσως υπήρχαν και ενωμένοι να γιορτάσουμε συν Θεώ την αποκατάσταση της εκκλησιαστικής τάξης και στη Μεσσηνία...!!!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ