ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ …!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ  ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ..!!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΠΑΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ …!!!
Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ  ΕΧΕΙ ΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ
ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ …!!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ …!!!!!
Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ  ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ  ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  …!!!!!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ  ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ………!!!!!! 
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ